Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Διαγωνισμός φωτογραφίας πορτραίτου του Artcore Magazine"

Μετά τον περσινό διαγωνισμό, το Artcore και φέτος διοργανώνει νέο φωτογραφικό διαγωνισμό, με τίτλο “Faces” και με βασικό θέμα φυσικά το πορτραίτο. Κριτής του διαγωνισμού θα είναι ο γνωστός φωτογράφος Άρης Ράμμος.


Από εσάς ζητούμε πορτραίτα ανδρών και γυναικών (όχι παιδιών), ενώ η επιλογή του είδους του πορτραίτου είναι ελεύθερη. Μπορεί να είναι πορτραίτο μόδας, οικογενειακό πορτραίτο, περιβαλλοντικό πορτραίτο, ασπρόμαυρο ή έγχρωμο.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού οι δέκα καλύτερες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα γίνει στην studio + photogallery OKTO, καθώς και στο site του περιοδικού και σε όλα τα social media. Το site του artcoremagazine.gr θα γράψει επίσης ένα αφιέρωμα για τον φωτογράφο που θα έρθει πρώτος στον διαγωνισμό, ο οποίος θα κερδίσει και το βιβλίο “Photography: The Definitive Visual History” του Τom Ang, προσφορά των βιβλιοπωλείων Κωνσταντινίδης.

ΟΡΟΙ:
Κάθε φωτογράφος μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό με μία φωτογραφία η οποία και πρέπει να αποσταλεί με email στο info@artcoremagazine.gr με θέμα "Για τον διαγωνισμό Faces".
Κάθε φωτογραφία πρέπει να τηρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
είναι σε ψηφιακή μορφή (αρχείο JPG)
το μέγεθος του αρχείου να μην ξεπερνάει τα 2MB
Εφόσον επιλεγεί η φωτογραφία, θα πρέπει να υπάρχει και να αποσταλεί σε full ανάλυση στα 300dpi
Η ονομασία του αρχείου να αποτελείται από το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου, για παράδειγμα giorgospapadopoulos.jpg
Να μην έχει υδατογράφημα (watermark)
Η επεξεργασία των φωτογραφιών επιτρέπεται, αλλά όχι η υπερβολική παραποίηση της εικόνας.
Πρέπει να είστε ο αποκλειστικός δημιουργός της φωτογραφίας και να έχετε στην κατοχή σας το αρχικό αρχείο, το οποίο μπορεί να ζητηθεί ανά πάσα στιγμή.
Τα δικαιώματα της φωτογραφίας παραμένουν στην ιδιοκτησία του κάθε φωτογράφου-δημιουργού, ο οποίος δηλώνει ότι η φωτογραφία που μας αποστέλλει δεν παραβαίνει κάποιο νόμο και δεν προσβάλει τα δικαιώματα τρίτων.
Επίσης κάθε φωτογράφος παραχωρεί στο artcoremagazine.gr το δικαίωμα να δημοσιεύσει την φωτογραφία που θα αποστείλει, στο Facebook καθώς και στην ιστοσελίδα www.artcoremagazine.gr (και στις αντίστοιχες σελίδες τουArtcore magazine στο Twitter, Google+, Pinterest, Tumblr, Flickr).
Δεν επιτρέπεται να ζητείται είτε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, είτε μετά τη λήξη του, να αιτιολογήθει η απόρριψη κάποιας συμμετοχής
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού δεν επιτρέπεται καμία μομφή, παρατήρηση, και αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων, των όρων και του θεσμού. Η συμμετοχή αυτόματα σημαίνει την πλήρη αποδοχή των όρων, των αποτελεσμάτων και της κριτικής επιτροπής. Δεν θα γίνει ανεκτή καμία παρέμβαση για την έκβαση των αποτελεσμάτων.
To Αrtcore διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το διαγωνισμό, να αλλάξει τα δώρα και τον χώρο της έκθεσης αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Το Artcoremagazine.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε αντιγραφή ή κλοπή της φωτογραφίας.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις φωτογραφίες σας μέχρι τις 30 Aπριλίου 2015 (23:59). Οι νικητές του διαγωνισμού μας θα ανακοινωθούν μέσω της σελίδας στο Facebook, ενώ θα λάβουν ο καθένας ξεχωριστά ενημερωτικό mail.Βασικές Πληροφορίες
Πότε: 
20 Μάρτιος, 2015 (-) - 30 Απρίλιος, 2015 (-)
Διοργάνωση: 
Artcore
Επικοινωνία: 
info@artcoremagazine.gr
Υπερσύνδεσμος: 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απαγορευμένες βωμολοχίες απειλούν την παράδοση

Απο την Μαρίνα Στεφανάκη rockvitamins.blogspot.gr Στη σημερινή πραγματικότητα όπου η μουσική ακούγεται με τα μάτια, με ένα κοινό τέμπο υπολογιστή καθώς και με χυδαίους στίχους για όλα τα τραγουδάκια, αναρωτιέμαι, ενώ διανύουμε περίοδο μαζικής κρίσης, δεν θα «έπρεπε» να ανθίζουν οι τέχνες, κατ’ επέκταση και η μουσική, ως καταλύτες πνευματικής αφύπνισης; Αναμφίβολα, τα γεγονότα της ιστορίας αυτό αποδεικνύουν... Ένα από τα άπειρα παραδείγματα, αποτελεί ο Βιτσέντζος Κορνάρος, που γύρω στα μέσα του 17ου αι., όταν άρχισε δηλαδή η πολιορκία του Ηρακλείου από τους Οθωμανούς, άρχισε και η δράση του. Οι σημερινοί, όμως, Νεοέλληνες -έτσι για διαφορά- ενώ πυροβολούμαστε από ψυχρές δυτικές σφαίρες, χαμπάρι δεν παίρνουμε και το έχουμε ρίξει στη «τρέλα» όπως χαρακτηρίζει ένα Τσα-κάλι.

Η εξέλιξη της Κρητικής ενδυμασία στην πάροδο του χρόνου.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η σημασία του σαρικιού, για ποιο λόγο φορούν οι Κρητικοί μαύρο πουκάμισο, τι επιρροές δέχτηκε η παραδοσιακή Κρητική φορεσιά ώσπου να πάρει την μορφή που γνωρίζουμε σήμερα;  Νομοθεσίες ενδυμασίας, επιρροές από τους διάφορους λαούς που κατοίκησαν στην Κρήτη και βεντέτες έδωσαν την τελική πινελιά στο σχέδιο της Κρητικής ενδυμασίας που γνωρίζουμε. Οι επιρροές από τη Δύση.

Η ομορφότερη κοπέλα της Κρήτης για το 2011

Πλήθος κόσμου κατέκλισε την Τετάρτη 24 Αυγούστου το club Envy στο Ηράκλειο όπου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος Τελικός του 33ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς. Τον τίτλο της MISS ΚΡΗΤΗ 2011 κατέκτησε η 19χρονη Εύα Ζεϊμπεκάκη από το Ηράκλειο, Ά Αναπληρωματική Miss Κρήτη 2011 αναδείχθηκε η Φαίη Αβδουλά και΄Β Αναπληρωματική Miss Κρήτη 2011 η Ευρυδίκη Μερκούρη. Η 17χρονη Μιχαέλα Φωτιάδη

Γάζα: Εθνοκάθαρση ή γενοκτονία;

Ο κορυφαίος ιστορικός του Ολοκαυτώματος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Ο διαπρεπής Ισραηλινός ιστορικός Όμερ Μπάρτοβ καλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη διεθνή εβραϊκή κοινότητα να «σηκώσουν το ανάστημά τους και να υψώσουν τη φωνή τους, πριν η ηγεσία του Ισραήλ βυθίσει το ίδιο και τους γείτονές του στην άβυσσο». Τι διακρίνει τον πόλεμο από τη γενοκτονία; Πότε η κρατική βία μετατρέπεται από φρικτή αλλά νομικά εγκεκριμένη επίδειξη στρατιωτικής βίας στο «απόλυτο έγκλημα», σύμφωνα τόσο με το διεθνές δίκαιο όσο και με τη κοινή αντίληψη; Το ερώτημα αυτό απασχολεί πολύ τον Όμερ Μπάρτοβ τους τελευταίους μήνες. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Brown και κορυφαίος ιστορικός του Ολοκαυτώματος, ο Ισραηλινός ιστορικός έχει αφιερώσει την επιστημονική του σταδιοδρομία στη μελέτη πράξεων μαζικής δολοφονίας. Αυτό έχει καταστήσει την εμπειρογνωμοσύνη του περιζήτητη καθώς ο πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς συνεχίζει να κλιμακώνεται σε πρωτόγνωρα επίπεδα αιματοχυσίας και καταστροφής. Καθώς ο πόλεμος εξε

Το ντοκιμαντέρ «In the wine dark sea» για το κρητικό κρασί προβάλλει τον κρητικό αμπελώνα

Το ντοκιμαντέρ «In the wine dark sea» που έχει γυριστεί από την Χρύσα Τζωρτζάκη στην αγγλική γλώσσα και απευθύνεται στο διεθνές κοινό, προβάλει την Κρήτη ως οινοπαραγωγική περιοχή και αναδεικνύει τον κρητικό αμπελώνα σε χώρες που δεν έχει αποκτήσει ακόμα μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Η σκηνοθέτης του φιλμ επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον ενημέρωσε για την θετική πορεία και την απήχηση που καταγράφει το ντοκιμαντέρ σε φεστιβάλ κινηματογράφου ανά τον κόσμο, παρουσιάζοντας το κρασί της Κρήτης από τη μινωική εποχή μέχρι τις μέρες μας. Το ντοκιμαντέρ αναπτύσσεται μέσα από την οπτική 11 οινοπαραγωγών του νησιού, οι οποίοι αναλύουν τις ποικιλίες του κρητικού κρασιού ενώ καταγράφονται και γευσιγνωστικές εμπειρίες και απόψεις, διεθνώς καταξιωμένων σομελιέ (sommelier). Το φιλμ βραβεύτηκε σε Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης, του Τορόντο και ακολούθησε το Τόκιο. Επιλέχθηκε ως καλύτερο ντοκιμαντέρ από τα φεστιβάλ του Μιλάνου και της Νάπολι και τώρα είναι επίσημη επιλογή, όπως τονίζ