Δημόσιες Σχέσεις κι Εμείς

Εμείς
Είμαστε ομάδα πτυχιούχων, όχι εταιρεία.


Ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων
Αποτελείτε από υπεύθυνα άτομα, με ήθος και σοβαρότητα όπως αρμόζει στις στρατηγικές των Δημοσίων Σχέσεων. Οι κατευθυντήριες γραμμές και οι λύσεις που δίνονται, επιλέγονται με βάση τις μελέτες της πρόσφατης εικόνας στην αγορά, όπου σε συνδυασμό τον νεανικό και μοντέρνο τρόπο σκέψης και αντίληψης των μελών μας, επιτυγχάνω ντε οι  Στόχοι μας.
Οι Δημόσιες Σχέσεις
πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε είδους επιχείρηση, ανεξάρτητα το μέγεθος και το είδος της. Συγκεκριμένα μπορεί και πρέπει να εφαρμόζεται σε επιχειρήσεις, οργανισμούς, πολιτικά κόμματα, μεμονωμένα προϊόντα η σειρές, ενώ τέλος μπορεί να αφορά και πρόσωπα.

 Ως σύντομο ορισμό, θα λέγαμε ότι είναι η διαχείριση της φήμης, σαν αποτέλεσμα των πράξεων, των μηνυμάτων και της αντίληψης των άλλων για το μηνυμα μας. Αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι στην επικοινωνιακή μας πολιτική, αυξάνοντας το διάστημα παραμονής μας στην παγκόσμια αγορά.

Οι Δημόσιες Σχέσεις συνδυάζουν ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών για τη δημιουργία, την ενίσχυση και την προάσπιση της εικόνας (θετικής φήμης) επιχειρήσεων και οργανισμών (είτε προϊόντων, είτε υπηρεσιών). Με απλά λόγια, η εφαρμογή Δημοσίων Σχέσεων αυξάνει τις πελατειακές σχέσης, ενισχύει την εμπιστοσύνη, οργανώνει το εσωτερικό της επιχείρησης, ενημερώνει επίσημα τους ενδιαφερόμενους για την κοινή γνώμη και τις εξελίξεις αντίστοιχα..

        Εμείς είμαστε οι:

Δέσποινα Βογιατζάκη: 6977666468, devoyatzaki@yahoo.gr
Σύντομο Βιογραφικό

Μάρκος Σμυρνάκης: 6977008547, s.markos@windowslive.com
Σύντομο ΒιογραφικόΣτόχο μας
Aποτελεί η δημιουργία επικοινωνιακού διαύλου ανάμεσα σε εμάς και όλους εσάς, έτσι ώστε να σας συμβουλέψουμε για το πρόβλημα Δημοσίων σχέσεων ή επικοινωνίας που αντιμετωπίζετε. Μπορούμε να αναλάβουμε την έρευνα για την εκπλήρωση των στόχων σας. Οι στρατηγικές μας είναι μελετημένες, ενώ οι συμβουλές μας θα σας καθοδηγήσουν, στην άψογη εφαρμογή ενεργειών και εργαλείων για την σωστή- επαγγελματική επικοινωνία και προβολή του μηνύματος σας.

Ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων δημιουργήθηκε και στηρίχθηκε, στα πρώτα του βήματα, από αξιόλογους συναδέλφους! Η δημιουργία της ομάδας πραγματοποιήθηκε από τους κ.κ. Φιλιππίδη Βιβή, Σμυρνάκης Μάρκος και Βογιατζάκη Δέσποινα. Στη συνέχεια η ομάδα στηρίχθηκε από τις κ.κ. Ιωάννα Δρίνη και Μαρικαίτη Κοζακλή. Τους ευχαριστούμε όλους Θερμά για την Στήριξη τους.Με εκτίμηση
Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων.