Άγγλοι δημοσιογράφοι προωθούν Κρήτη και Σαντορίνη

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός “On The Beach UK”, σε συνεργασία με τον EOT, οργάνωσαν ένα “Media Trip” με σκοπό να παρουσιάσουν τους ελληνικούς προορισμούς της Κρήτης και της Σαντορίνης, σε επιλεγμένους Άγγλους δημοσιογράφους. Το “Media Trip” πραγματοποιήθηκε 16-18 Μαΐου στη Κρήτη & 18-19 Μαΐου στη Σαντορίνη. 

Οι ομάδα των δημοσιογράφων έφθασε στο Ηράκλειο το μεσημέρι της Τρίτης. Για τη διαμονή τους, επιλέχθηκε ένα ξενοδοχείο πρότυπο για τα Ελληνικά δεδομένα, το “Mirabello Beach & village” στον Άγιο Νικόλαο. Το ξενοδοχείο όπου πρόσφατα ανέλαβε την διαχείριση του η εταιρεία“Avra Hotels Collection”, με στόχο να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες, τη διαμονή και την επικοινωνία του brand.   


Στις εκδρομές που πραγματοποιήθηκαν σε Κνωσσό, Αρχάνες, Σπιναλόγκα και Σαντορίνη, το γκρουπ των δημοσιογράφων συνοδευόταν από έμπειρο ξεναγό για την ξενάγηση και την ενημερωσή του. 

Η επιλογή των δημοσιογράφων έγινε από το “On The Beach” με βάση την επαγγελματική τους εμπειρία και το μέσο που εκπροσωπούν, στοχεύοντας στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προβολής στον Αγγλικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι και τα Μέσα που εκπροσωπούν:Λαμβάβονοντας υπόψη τη συνολική απήχηση που μπορεί να έχει η προβολή των ελληνικών νησιών στη Βρετανία, από τα παραπάνω μέσα, υπολογίζουμε σε χιλιάδες προβολές και αναφορές αλλά και αύξηση στις αφίξεις των Άγγλων τουριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου