Διαδικτυακό Σεμινάριο «Marketing και Δημόσιες Σχέσεις» για ΜμΕ και start ups. Ενέργειες προβολής μικρού ή και μηδενικού κόστους!

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, 19:00-21:30, πραγματοποιείται το Διαδικτυακό Σεμινάριο«Marketing και Δημόσιες Σχέσεις» για Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και start ups από την εταιρία A bit Of Greece.


Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσει στους εκπαιδευόμενους συγκεκριμένες ενέργειες προβολής –προώθησης της επιχείρησής τους με την χρήση των εργαλείων του Marketing και των Δημοσίων Σχέσεων, τις οποίες μετά το τέλος τους σεμιναρίου θα μπορούν να πραγματοποιήσουν εύκολα μόνοι τους.

Το σεμινάριο είναι στοχευμένο στις ανάγκες μικρών επιχειρήσεων και start-ups και προτείνει ενέργειες προβολής πολύ χαμηλού ακόμα και μηδενικού κόστους.

Οι συμμετέχοντες, μέσα από παραδείγματα θα μάθουν πώς μπορούν να προωθήσουν την επιχείρησή τους ή το προϊόν τους σε Ελλάδα και Εξωτερικό χρησιμοποιώντας σωστά τα εργαλεία του marketing και Internet marketing.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε ελεύθερους επαγγελματίες, σε ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε start-ups, σε φοιτητές.

Μέσα από το σεμινάριο «Marketing και Δημόσιες Σχέσεις» θα μάθετε:
Τι είναι το μάρκετινγκ στην πράξη.
Πώς θα βρεις το συγκριτικό πλεονέκτημα της επιχείρησής σου ή του προϊόντος σου.
Πώς θα μάθεις από τους ανταγωνιστές σου.
Πώς θα έχεις πιο δημιουργικές ιδέες.
Πώς θα βρεις ποιος είναι ο καταναλωτής σου για να τον προσεγγίσεις καλύτερα.
Πώς να κάνεις γνωστό το προϊόν σου στο κοινό που σε ενδιαφέρει? Συγκεκριμένες ενέργειες με πολύ χαμηλό ή και μηδενικό κόστος.
Τι είναι οι Δημόσιες Σχέσεις (Public Relations);
Πώς γράφω ένα Δελτίο Τύπου, πού το στέλνω, τι περιμένω;
Πώς φτιάχνω ένα πλάνο μάρκετινγκ - Παράδειγμα μηνιαίου πλάνου marketing-internet marketing-pr.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Βίκυ Πέππα, Marketing Consultant & Γενική Διευθύντρια A BIT OF GREECE. H Βίκυ έχει 14 ετή εμπειρία στην Δ/νση Marketing μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών μεταξύ άλλων σε Pepsico, Κορρές Φυσικά Προϊόντα, L'oreal, Όμιλος Μαρινόπουλου.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι ένας σύγχρονος τρόπος παρουσίασης που διενεργείται μέσω Internet. Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους. Η παρουσίαση εμφανίζεται στην οθόνη τους ενώ ακούν και βλέπουν Live την εισηγήτρια. Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων ή σχολίων σε πραγματικό χρόνο μέσω chat.

Το κόστος συμμετοχής είναι 35 Ευρώ. Με το τέλος του σεμιναρίου θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες το πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και η παρουσίαση.

Πληροφορίες: www.abitofgreece.gr, info@abitofgreece.gr, τηλ: 210 2716284.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου