Πέτυχε την προβολή της επιχείρησης σου με το μικρότερο κόστος.

Διαφημιστικός Χώρος:

 
Εάν η διαφήμιση στην τηλεόραση /στο ραδιόφωνο /στο internet, σου φαίνεται ακριβή, τότε επωφελήσου με το νέο μοντέλο επικοινωνίας των Social Media. Επικοινώνησε με τους πελάτες σου, ενισχύοντας τις σχέσεις σας και αναπροσάρμοσε τη διαφήμιση της επιχείρησης σου, σε πραγματικό χρόνο, μόνος σου, όποτε και όσο χρειαστεί.

Με το πακέτο I Am Online. Αγοράζετε οικονομικά ένα πακέτο υπηρεσιών, που σας παρέχει:
• Δημιουργία λογαριασμού e-mail
• Δημιουργία κειμένων και περιεχομένου προβολής
• Φωτογράφιση της επιχείρησης σας και ψηφιακή επεξεργασία
• Δημιουργία Social Network
• Δημιουργία διαδικτυακής βάσης Blog (εύκολα λειτουργική)
• Εκμάθηση και σωστή χρήσης μιας οργανωμένης παρουσίας στο διαδίκτυο.

Κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο, μια επαγγελματικά οργανωμένη παρουσία στον διαδικτυακό χώρο, προώθηση των μηνυμάτων, ενίσχυση της επικοινωνίας και της επαφής με τους πελάτες.

«Το νέο μοντέλο επικοινωνίας απαιτεί την χρήση των Social Media, προσφέροντας άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία καθώς και ανταλλαγή πληροφοριών».
 
Τα Social media αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο για την επιχείρηση. Η σωστή λειτουργία, επιτυγχάνει την σωστή χρήση των Κοινωνικών δικτύων, όπου ο πελάτης μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για το ποιοι είστε, χωρίς να έχει έρθει καν σε προσωπικοί επαφή μαζί σας. Μια λανθασμένη χρήση, μπορεί να βλάψει την επιχείρηση και αντί διαφήμιση να υπάρξει δυσφήμιση.

Έρευνες έδειξαν ότι οι πιο επιτυχημένες καμπάνιες προέρχονται από άτομα τα οποία αγαπούν τη δουλειά τους, διαθέτουν όρεξη και πρωτότυπες ιδέες! Δεν χρειάζεται να είσαι γνώστης ηλεκτρονικού υπολογιστή για να ασχοληθείς με την προώθηση της επιχείρησής σου, μέσω διαδικτύου. Απλά επέτρεψε στους ειδικούς να σε βοηθήσουν, να μάθεις τα βήματα και έπειτα να μπορέσεις να περπατήσεις μόνος σου και να ανοίγοντας τα φτερά της επιχείρησής σου!

(Social media ή Κοινωνικά δίκτυα, εννοούμε τα: Blogs, Facebook, Twitter, Google +, LinkedIn, my space, dig)

Τα πακέτα που διαθέτουμε:

I am in
Το κόστος ανέρχεται στα 200 E
Περιλαμβάνει, δημιουργία, εκμάθηση και συμβουλές λειτουργίας Blogs. Με ποιο τρόπο θα φανεί χρήσιμο εργαλείο για την προβολή και πως κερδίζετε χρήματα μέσα από διαφημίσεις.


 
I am a little online,
Το κόστος του ανέρχεται στα 250 Ε
Περιλαμβάνει, δημιουργία και συμβουλές για την χρήση Blogs και Social Media. Επίσης λήψη φωτογραφιών (Ψηφιακή λήψη - επεξεργασία φωτογραφίας).

 
I am online
Το κόστος του ανέρχεται στα 400 Ε
Περιλαμβάνει, δημιουργία και συμβουλές για την χρήση Blogs και Social Media. Συμπεριλαμβάνει την δημιουργία κειμένων και περιεχομένου προβολής, λήψη φωτογραφιών επαγγελματικού χώρου (Ψηφιακή Φωτογραφία και επεξεργασία).Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις,
μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ 6977008547 ή στο e-mail: s.markos@windowslive.com
Υπεύθυνος Μάρκος Σμυρνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου