"Ο γάιδαρος ο Μένιος" στο "Σπίτι του Πολιτισμού"

Παράσταση για παιδιά

"Ο γάιδαρος ο Μένιος" στο "Σπίτι του Πολιτισμού"Την παιδική παράσταση "Ο γάιδαρος ο Μένιος ο παραχαϊδεμένος" παρουσιάζει το "Μικό Θέατρο", την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στο Σπίτι του Πολιτισμού.
Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική παράσταση για παιδιά και γονείς, με θέμα την ανατροφή και τα όρια στη σχέση μητέρας και παιδιού.
«Την ιστορία θα σας πω του γάιδαρου του Μένιου, του Μένιου του μονάκριβου του πολυαγαπημένου, που η μαμά του η Φιλιώ του είχε αδυναμία, τέτοιο γαϊδούρι πίστευε, δεν έχει άλλη καμία.

Μια έμμετρη ξεκαρδιστική παράσταση για παιδιά και γονείς , με θέμα την ανατροφή και τα όρια στη σχέση μητέρας και παιδιού.

Η υπερπροστατευτική μαμά του γάιδαρου του Μένιου του παραχαϊδεμένου , με την «αγάπη» της χωρίς συγκρατημό, έκανε το γαϊδούρι της, γάιδαρο σωστό!

Χαϊδεύοντας τον υπερβολικά και στερώντας τον από κάθε ευθύνη, τον εμποδίζει να μεγαλώσει και τον οδηγεί σε απομόνωση μέχρι τη στιγμή που...».

Θεατρική παράσταση για παιδιά έως 7 ετών βασισμένη στο παιδικό βιβλίο «ο Γάιδαρος ο Μενιος ο παραχαϊδεμένος» σε μια σπιρτόζικη διασκευή από το Μικρό Θέατρο , με μουσική, ρυθμό και εικόνες παρμένες από την οικογενειακή καθημερινότητα .

Ώρες παραστάσεων : 17:30 & 19:30

Προπώληση εισιτηρίων στο κιόσκι της πλατείας Τεσσάρων Μαρτύρων.

Οικογενειακά Εισιτήρια

4 Άτομα 30€
3 Άτομα 25€

Είσοδος 10€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου