Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σεμινάριο BRANDING & SOCIAL MEDIA στο Ηράκλειο.

Σεμινάριο 10 ωρών σε μορφή Workshop Θα πραγματοποιηθεί από το κέντρο δια βίου μάθησης «Ευρωπαϊκή Πρόοδος».

Το συγκεκριμένο workshop σχεδιάστηκε έτσι ώστε τα άτομα να μπορούν να αναγνωρίζουν το διαδικτυακό τους κοινό, ώστε να προσαρμόζουν κατάλληλα το περιεχόμενο τους στο διαδίκτυο. Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να ορίζουν μια έννοια ταυτότητα για τα προϊόντα η τις υπηρεσίες τους και να καταχωρούν οι ίδιοι On Line διαφημίσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να μπορούν να σχεδιάσουν μια σωστή διαδικτυακή προβολή στα κοινωνικά δίκτυα, η οποία θα ορίζεται μέσα σε χρονοδιάγραμμα και θα χρησιμοποιείται συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα μελετηθούν συγκεκριμένα case studies επιτυχημένων εταιρειών, έτσι ώστε οι εκπαιδευόμενοι να δουν στη πράξη πως γίνεται η χρήση των social media και πως επιτυγχάνεται το σωστό branding.


Εισηγητής: Μάρκος Σμυρνάκης

Ο Μάρκος Σμυρνάκης είναι Απόφοιτος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Πριν από αυτό ολοκλήρωσε σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών με εξειδίκευση στη Γραφιστική. Ένα από τα χόμπι που εξέλιξε ως επάγγελμα με διακρίσεις στο συγκεκριμένο χώρο, είναι η φωτογραφία. Όλες οι παραπάνω ιδιότητες του δίνουν την ικανότητα να μπορεί να διαχειριστεί εξ' ολοκλήρου την διαδικτυακή παρουσία μιας επιχείρησης. Η επαγγελματική του εμπειρία προέρχεται από διαφορετικούς χώρους και θέσεις, με αποτέλεσμα να μπορεί να προσαρμοστεί στην ποικιλομορφία των διαφορετικών αντικειμένων ανά περίπτωση.



Tο πρώτο τμήμα του σεμιναρίου social media και branding θα υλοποιηθεί:
Τετάρτη 30/11/2016 18:00 - 21:00
Δευτέρα 5/12/2016 18:00 - 21:00
Τετάρτη 7/12/2016 17:00 - 21:00



Θεματολογία:

Κοινωνικά δίκτυα:
Εισαγωγή στα Κοινωνικά δίκτυα
Κοινωνικά Δίκτυα στην επιχείρηση
Δημιουργία Σελίδας FACEBOOK
Είδη δημοσιεύσεων – Συχνότητα δημοσιεύσεων
Τεχνικές και μέθοδοι αύξησης της απήχησης στα κοινωνικά μας δίκτυα
Δημιουργώντας Περιεχόμενο (Κείμενο, Βίντεο, Φωτογραφία)
Χρήση των SmartPhones
Διαγωνισμοί facebook
Συζήτηση ή εφαρμογή των παραπάνω ανά περίπτωση.

Branding:
Σύγχρονες τάσεις Ελληνικού κοινού
Ανταγωνισμός
Διαδικτυακή Ταυτότητα – Παρουσία
Ιστοσελίδα – blog


Το Σεμινάριο απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, νέους επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, φοιτητές Marketing, αλλά και κάθε άτομο που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα Social Media επαγγελματικά.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα «4 Π» του επιτυχημένου πολιτικού!

Όσοι από εμάς διδαχτήκαμε το Μάρκετινγκ, είχαμε την ευκαιρία να βρούμε στον δρόμο μας τα «4 Π» (4 P's of Marketing), τα οποία αποτελούν το συστατικό επιτυχίας ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, μέσα από τον σχεδιασμό της σωστής στρατηγικής, η οποία στηρίζεται: 1) Στα χαρακτηριστικά του προϊόντος ή της υπηρεσίας (Product). 2) Στην τιμή (Price) του προϊόντος / υπηρεσίας. 3) Στη σωστή τοποθέτησή του στην αγορά (Place). 4) Στη σωστή προώθησή του (Promotion). Αναλύοντας τα πιο πάνω χαρακτηριστικά, ένας πολιτικός μπορεί εύκολα να διακρίνει τη

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΝΑΣ

Το σήμα κατατεθέν της Κρητικές παράδοσης και συγκεκριμένα οι "χειροποίητες κατσούνες, κρητικά μπαστούνια" είχαν την τιμητική τους στην τελευταία εκπομπή του ALPHA «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Την Κυριακή το μεσημέρι εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω σύνδεσης Skype ο Κρητικός "Digital Media Strategist" Μάρκος Σμυρνάκης. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν ο τρόπος της διαδικτυακής προώθησης της Κρητικής παράδοσης, αλλά και πως όλο αυτό βοηθάει στην συντήρηση της. Όπως ισχυρίζεται, σύγχρονες τεχνικές μάρκετινγκ είναι ικανές να δώσουν ξανά ζωή και να συστήσουν σε νέο κόσμο τις Κρητικές κατσούνες. Αυτό είναι και το όραμα. Η ένταξη ενός παγιωμένου προϊόντος και πάλι στην καθημερινότητα του ανθρώπου, πριν την εξαφάνιση του. Ένταξη... από όλες τις πλευρές, ξεκινώντας από το κίνητρο για την παραγωγή, αλλά και το ενδιαφέρον από νέους ανθρώπους όχι μόνο να μάθουν να τις χρησιμοποιούν , αλλά και να παράγουν το συγκεκριμένο προϊόν Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τεχνίτες πλέ...

Η L’Oréal «σπάει» την γυάλινη οροφή για τις γυναίκες επιστήμονες!

  Τα Ελληνικά Βραβεία L’ORÉAL–UNESCO εντάσσονται στο Διεθνές Πρόγραμμα L’ORÉAL-UNESCO Για τις Γυναίκες στην Επιστήμη, το όποιο αναγνωρίζει και υποστηρίζει διεθνώς γυναίκες επιστήμονες, με στόχο να τους δοθεί μεγαλύτερη αναγνώριση, να αναδειχθεί το ταλέντο τους και να εμπνεύσει περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με την επιστήμη. Με πίστη στην πεποίθηση ότι ο κόσμος χρειάζεται την επιστήμη και η επιστήμη χρειάζεται τις γυναίκες, το Ίδρυμα L’Oréal σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, προκηρύσσουν για 12η φορά στην Ελλάδα, την έναρξη των φετινών βραβείων, με τρία σημαντικά βραβεία αξίας 10.000€ έκαστο, που θα δοθούν σε γυναίκες επιστήμονες, οι οποίες απασχολούνται στους τομείς των Βιοεπιστημών, των Φυσικών Επιστημών, των Μαθηματικών και της Επιστήμης των Υπολογιστών. Τέλος, ως περαιτέρω επιβεβαίωση της παραπάνω δέσμευσης και του θετικού αντίκτυπου των Βραβείων στους δικαιούχους του, ανακοινώνεται ότι από το 2022 και έπειτα, τα βραβεία θα πραγματοποιούνται κάθ...

Freelancer: Τι σημαίνει επί της ουσίας η νέα πραγματικότητα εργασίας;

Γράφει η Αρετή Διαμαντή Freelancer: Από την e-food και άλλες εταιρείες που υιοθετούν ένα τέτοιο μοντέλο εργασίας προκύπτει το νέο ερώτημα. Συμφέρει άραγε να είναι κάποιος freelancer και κάτω από ποιες προϋποθέσεις; Σάλος δημιουργήθηκε με την πρόσφατη “ατυχή” διατύπωση της e-food σε μερίδα εργαζομένων της σε σχέση με το ενδεχόμενο να γίνουν freelancers αντί για μισθωτοί. Οι περισσότεροι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ενώ η εταιρεία έσπευσε να διαψεύσει και να μιλήσει για κακή επικοινωνία. Ωστόσο, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ατόμων που δεν γνωρίζουν καν τι σημαίνει το freelancing. Σε αυτή την περίπτωση, τι αλλάζει στον εργασιακό τομέα; Πρόκειται για μια αναβάθμιση της εργασιακής πραγματικότητας ή μήπως για μια επιδείνωση της ήδη ζοφερής πραγματικότητας; Η τεχνολογία συχνά έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα που δημιουργείται ανάμεσα στις διαφορετικές γενιές. Εδώ μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο; Freelancer: Τι συνεπάγεται για την καθημερινότητα ενός εργαζομένου; Αρχικά, πρόκειται για έναν αρκετά ευρύ όρο. Κ...

Ποια είναι τα βασικά προβλήματα στην ψυχολογία των εργαζομένων στον τουρισμό και πως μπορούν να βελτιωθούν;

Η Καλοκαιρινή τουριστική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει με πολλά προβλήματα να έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αλλά με τα περισσότερα να παραμένουν και να εξελίσσονται εσωτερικά στους κλάδους των Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα τελευταία περιστατικά που συνέβησαν σχετικά με το έγκαυμα του νεαρού στην Κρήτη, αλλά και τον νεαρό σερβιτόρο να σερβίρει εντός θαλάσσης σε beach bar στην Ρόδο, κάνουν πλέον ξεκάθαρο ότι δεν ακολουθείται, αλλά ούτε φαίνεται να υπάρχει σαφής οδηγία για τον ασφαλή τρόπο εργασίας κάθε εργαζομένου. Τελικά η εργασία στον Τουρισμό είναι επιλογή ή λύση ανάγκης για τους εργαζομένους του χώρου;  • Πόσο εύκολό είναι από μία αδρανής περίοδο του χειμώνα να προσαρμοστείς σε μία έντονη καθημερινότητα; • Πόσες είναι και πόσες θα έπρεπε να είναι οι ώρες εργασίας;  • Υπάρχει προσωπικός χρόνος;  • Τηρείται η σωστή διατροφή; Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και σε μια χώρα όπου αποτελείται από 6.000 νησιά, νησίδες και βραχονησίδες. Η ενασχόληση λοιπόν με τον...