Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FIZZ: Καινοτομία από την ΕΑΣ Πεζών, με στόχο τους νέους

Το 1998 η Ένωση Πεζών προκάλεσε επανάσταση στην ελληνική αγορά κρασιού με την εμφιάλωση κρασιού σε BaginBox, ενώ τα επόμενα χρόνια παρουσίασε την συσκευασία Τετραπάκ.

Σήμερα η Ένωση Πεζών προσφέρει κάτι μοναδικό στην αγορά ποτών. Το FIZZ είναι ποτό με χαρακτήρα διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αρωματισμένο ποτό (μήλο) με βάση τον οίνο (9%) και έντονη αίσθηση σπιρτάδας. Καινοτόμο προϊόν, απόλυτα δροσιστικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και μια ξεχωριστή νότα χαράς, στην χειμερινή ατμόσφαιρα, έρχεται για να ανατρέψει τις καταναλωτικές μας συμπεριφορές.
Θα το βρούμε σε συσκευασία 275ml σε μπουκάλι που το αγκαλιάζει ολόκληρο η ετικέτα, με μοντέρνο σχεδιασμό που σίγουρα δεν θα μας αφήσει αδιάφορους.

To νέο Προϊόν: 

Ένα αλκοολούχο ποτό με βάση το κρασί και με διάφορες γεύσεις: Μήλο, ροδάκινο, κεράσι και καρπούζι. Η συσκευασία του είναι πρωτότυπη σε μπουκαλάκι των 275 ml το οποίο είναι «τυλιγμένο» σε μία ετικέτα. Η περιεκτικότητα του Fizz σε αλκοόλη είναι χαμηλή και ανήκει στην κατηγορία ανάλογων ποτών που προτιμούν κυρίως οι νέοι 18-22 ετών και οι γυναίκες στα μπαράκια και τις καφετέριες.

Η πρώτη παρουσίαση του Fizz έγινε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στην έκθεση ειδών για «μικρά σημεία πώλησης» κυρίως mini market και περίπτερα στην Expo Athens. Η υποδοχή ήταν εκπληκτική! Ο κόσμος κατέκλυσε το περίπτερο της ΕΑΣ Πεζών και σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή της Ένωσης Νίκο Μαντιδάκη ήδη έχουν παραγγείλει Fizz μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και κάβες. Σε λίγο καιρό το Fizz θα έχει τοποθετηθεί επίσης σε περίπτερα, καφετέριες και μπαράκια.

Όπως εξηγεί ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Πεζών Μανώλης Μπέρκης το Fizz είναι επιτραπέζιο κρασί χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλη, που εμφιαλώνεται με την αξιοποίηση ενός νέου μηχανήματος το οποίο αγόρασε η Ένωση από την Ιταλία. Το συγκεκριμένο μηχάνημα κάνει εμφιάλωση και με τη χρήση ανθρακικού. Σε αυτό το νέο μηχάνημα εμφιαλώνεται τώρα το σύνολο των κρασιών της ΕΑΣ.

Το νέο προϊόν ανήκει στην κατηγορία των RTD. Περιέχει 9% αλκοόλη και είναι γλυκισμένο με γλεύκος, κι όχι με ζάχαρη. Περιλαμβάνει επίσης και ανθρακικό. Γεύσεις μήλου και ροδάκινου έχουν τα λευκά κρασιά Fizz και κερασιού έχει το ροζέ. Σύντομα θα κυκλοφορήσει ροζέ κρασί με γεύση καρπουζιού.

Η Ένωση Πεζών είναι η πρώτη που κυκλοφορεί στην Ελλάδα αυτό το προϊόν το οποίο σύμφωνα με την άδεια από το Υπουργείο ονομάζεται «αλκολούχο ποτό με βάση τον οίνο».

Με το Fizz η Ένωση Πεζών αξιοποιεί τα εμπορικά «κανάλια» των πολυκαταστημάτων και των καβών (καφετέριες και μπαράκια). Επίσης αξιοποιεί και το «κανάλι» των λεγόμενων μικρών σημείων πώλησης που είναι τα περίπτερα και τα mini market.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Πεζών έχει….συνηθίσει το κοινό της στις πρωτοτυπίες. Πρώτη σε συσκευασία τετραπάκ κατάφερε να τοποθετήσει το κρασί της στα περίπτερα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στη συνέχεια τοποθέτησε το ελαιόλαδο της σε συσκευασία τετραπρίσμα. Πριν δύο χρόνια άρχισε να διαθέτει στην αγορά το ελαιόλαδο με τον τίτλο ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ όπου η συσκευασία αναγράφει πού καταλήγουν τα χρήματα των καταναλωτών που το αγοράζουν. Το νέο πρωτοποριακό προϊόν Fizz αναμένεται να ταράξει τα νερά στην αγορά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασική διαφορά μεταξύ των Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης.

Με δύο λόγια η βασική διαφορά μεταξύ των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφήμισης. Οι Δημόσιες Σχέσεις στην εποχή μας πρέπει σε συνεργασία με τη διαφήμιση να οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν θέλαμε να ξεχωρίσουμε κάπως την διαφήμιση από τις δημόσιες σχέσεις, θα ήταν λογικότερο να πούμε ότι με τις δημόσιες σχέσεις περιμένουμε πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που ίσως να μην είναι και μετρήσιμα σε σχέση με αυτά της διαφήμισης που το ζητούμενο είναι άμεσο και με πιο ασφαλείς τρόπους μετρήσιμο. Δημοσίευση: Μάρκος Σμυρνάκης

Ψυχολογία εργασίας: Σχέσεις προϊσταμένου και υφισταμένων

Οι σχέσεις μεταξύ προϊσταμένου και υφισταμένων έχουν καθοριστικό ρόλο στην παραγωγικότητα και στα κίνητρα στο χώρο εργασίας. Η εκτίμηση που νιώθουν ότι έχουν οι υφιστάμενοι από τον προϊστάμενο τους, είναι από τους ισχυρότερους παράγοντες που τους επιτρέπουν να αφοσιώνονται στο έργο τους. Έρευνες έχουν δείξει ότι το αίσθημα εκτίμησης βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο όπως άλλοι σημαντικοί παράγοντες σε σχέση με την εργασία τους που είναι το ύψος του μισθού, οι ευκαιρίες για εκπαίδευση και ανέλιξη. Ο προϊστάμενος είναι ο ισχυρότερος παράγοντας που μπορεί να επηρεάζει τα κίνητρα και το ομαδικό πνεύμα εργασίας των υφισταμένων του. Με τον τρόπο συμπεριφοράς του, τον προφορικό του λόγο, τη γλώσσα του σώματος και τις εκφράσεις του προσώπου του, μεταδίδει σημαντικότατα μηνύματα για τη γνώμη και τις σκέψεις του σχετικά με την αξία των ανθρώπων που εργάζονται μαζί του.

Η εξέλιξη της Κρητικής ενδυμασία στην πάροδο του χρόνου.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η σημασία του σαρικιού, για ποιο λόγο φορούν οι Κρητικοί μαύρο πουκάμισο, τι επιρροές δέχτηκε η παραδοσιακή Κρητική φορεσιά ώσπου να πάρει την μορφή που γνωρίζουμε σήμερα;  Νομοθεσίες ενδυμασίας, επιρροές από τους διάφορους λαούς που κατοίκησαν στην Κρήτη και βεντέτες έδωσαν την τελική πινελιά στο σχέδιο της Κρητικής ενδυμασίας που γνωρίζουμε. Οι επιρροές από τη Δύση.

GNTM GR Τρολ στο σετ της τελευταίας εβδομάδας από τις Χειροποίητες Κατσούνες | Φωτογραφίες

Ταξιδεύουμε κι εμείς μαζί με το  #Gntmgr  στο Λονδίνο του ’30. ☂️☂️ Ο Μάικλ Μπανκς, χήρος μετά το θάνατο της γυναίκας του, αγωνίζεται να διατηρήσει το πατρικό του σπίτι ενάντια στις ύπουλες πρακτικές της τράπεζας. Τα μικρά παιδιά του προσπαθούν μάταια να τον βοηθήσουν, μέχρι που εμφανίζεται η μυστηριώδης, ιπτάμενη νταντά Μαίρη Πόπινς. Φωτογραφία που τρολάρει το τελευταίο σετ φωτογράφισης στο GNTM GR, με θέμα τη Mary Poppins δημιούργησαν από τη σελίδα  Χειροποίητες Κρητικές Κατσούνες . Στο σετ της φωτογράφισης, συμμετέχουν με δύο φωτογραφίες στη μία δίνουν έμφαση στο πάνω μέρος και εννοούμε τα χέρια, ενώ στη δεύτερη στα πόδια…. Εσείς τι λέτε, Ποια ήταν για εσάς η καλύτερη Mary Poppins; Πηγή  katsounes.com

Ποια είναι τα βασικά προβλήματα στην ψυχολογία των εργαζομένων στον τουρισμό και πως μπορούν να βελτιωθούν;

Η Καλοκαιρινή τουριστική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει με πολλά προβλήματα να έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αλλά με τα περισσότερα να παραμένουν και να εξελίσσονται εσωτερικά στους κλάδους των Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα τελευταία περιστατικά που συνέβησαν σχετικά με το έγκαυμα του νεαρού στην Κρήτη, αλλά και τον νεαρό σερβιτόρο να σερβίρει εντός θαλάσσης σε beach bar στην Ρόδο, κάνουν πλέον ξεκάθαρο ότι δεν ακολουθείται, αλλά ούτε φαίνεται να υπάρχει σαφής οδηγία για τον ασφαλή τρόπο εργασίας κάθε εργαζομένου. Τελικά η εργασία στον Τουρισμό είναι επιλογή ή λύση ανάγκης για τους εργαζομένους του χώρου;  • Πόσο εύκολό είναι από μία αδρανής περίοδο του χειμώνα να προσαρμοστείς σε μία έντονη καθημερινότητα; • Πόσες είναι και πόσες θα έπρεπε να είναι οι ώρες εργασίας;  • Υπάρχει προσωπικός χρόνος;  • Τηρείται η σωστή διατροφή; Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και σε μια χώρα όπου αποτελείται από 6.000 νησιά, νησίδες και βραχονησίδες. Η ενασχόληση λοιπόν με τον...