Γίνε εσύ ο αρθρογράφος φίλος μας.

Σε αυτή την ενότητα, δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε από την αρχή ένα άρθρο, το οποίο θα δημοσιευτεί στο Blog μας, επισυνάπτοντας την ιδιότητα σας και το ονοματεπώνυμο σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα πνευματικά σας δικαιώματα.
 
Εάν λοιπόν έχετε ιδέες και σκέψεις που δεν αντέχετε να τις κρατάτε άλλο στο μυαλό σας, είμαστε εδώ! Βάλτε τις σε μια σειρά και ανακαλύψτε τα όρια των δυνατοτήτων σας. Εκφραστείτε ελεύθερα, με μόνο περιορισμό, να μην θίγετε άμεσα πρόσωπα,  κι εμείς θα σας βοηθήσουμε ώστε το άρθρο σας να αποκτήσει μέγιστη Δημοσιότητα, με τον τρόπο που εμείς γνωρίζουμε.
Τα κείμενα για τους αναγνώστες θα έχουν απήχηση όταν εστιάζουν σε:
·         Επικαιρότητα, ποία είναι η γνώμη σας.
·         Κοινωνικά θέματα, ανθρώπινες σχέσεις.
 
·         την επαγγελματική αποκατάσταση – εξέλιξη. Εδώ μπορείτε να συμβουλέψετε τους αναγνώστες, μυστικά των επαγγελμάτων, τα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα τους.
·         Την ψυχαγωγία – χόμπι, ψυχική ευεξία…
·         Τεχνολογία και η επιδράσεις της
·         Δελτία Τύπου, ανακοινώσεις,
 
·         Ποικίλες έρευνες που έχετε πραγματοποιήσει
·         Και ίσος κάτι άλλο αξιόλογο που έχετε προνοήσει από μόνοι σας.
 
Περιμένουμε τα e- mail σας στην διεύθυνση vimaprvima@gmail.com με θέμα «Απόψεις Φίλων». Σας παρακαλούμε στο τέλος, ή την αρχή του κειμένου να υπογράφεται τα κείμενα σας με το ονοματεπώνυμο σας και την (επαγγελματική) ιδιότητα σας. Μην ξεχνάτε να επισυνάπτετε και μία φωτογραφία είτε δικιά σας, είτε σχετική με το κείμενο.
Προσοχή! Μετά την δημοσίευση των άρθρων σας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την διακίνηση τους στο διαδίκτυο. Μπορεί να αναδημοσιευτεί και σε άλλες διαδικτυακές σελίδες χωρίς την έγκρισή μας.