Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προπατώ στην Κρήτη

Νέα καμπάνια έρχεται να συστήσει σπάνιες ομορφιές της Κρήτης.

Έπειτα από την πολύ επιτυχημένη καμπάνια «Οι Κρητικές Κατσούνες πάνε Hollywood», η σελίδα «Χειροποίητες Κατσούνες» σχεδίασαν κι εφαρμόζουν ήδη τη νέα τους καμπάνια με τίτλο ¨Προπατώ στην Κρήτη¨. Σκοπός αυτή τη φορά είναι να αναδείξουν όχι μόνο τις Κρητικές Κατσούνες, αλλά και την γνήσια κρητική ομορφιά.

Μπορείτε να απολαύσετε όλες τις όμορφες τοποθεσίες ακολουθώντας τη σελίδα «Χειροποίητες κατσούνες», ή απλά αναζητώντας #propatwstinKriti στη μηχανή αναζήτηση των Facebook και Instagram.

Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο Hashtag, μπορείτε να δείτε τοπία τα οποία θα μπορούσατε εύκολα να αποκαλέσετε ως «επίγειους παράδεισους». Τοπία που είναι συνήθως δύσβατη η προσέγγισή τους. Περιοχές που για να τις επισκεφθείτε θα πρέπει σίγουρα να εξοπλιστείτε τη δική σας Κρητική ανθεκτική κατσούνα, νερό, φαγητό και μπόλικη ενέργεια.

Φαράγγια, Θάλασσες, Βουνά, Χωριά, ακόμα και περιοχές που δεν έχουν καν ονομασία… έχουν θέση στις δημοσιεύσεις της καμπάνιας… Η βασική ιδέας τη δημιουργίας της καμπάνιας είναι η συσχέτιση της υπό εξαφάνιση τεχνικής κατασκευής της κατσούνας, με τις επίσης άγνωστες, άγριες ομορφιές της Κρήτης. Η Κρήτη σίγουρα αποτελεί για πολλούς ένα θέρετρο διακοπών, ωστόσο πέρα από τους γνωστούς τουριστικούς προορισμούς της, υπάρχουν πολλές ακόμα τοποθεσίες που αξίζει να επισκεφθεί ο καθένας από εμάς…

Ακολουθώντας την εξέλιξη της επικοινωνίας μέσω των Social Media και συγκεκριμένα την χρήση των Selfies, με την συγκεκριμένη καμπάνια θα δημιουργηθούν πολλά νέα spot για selfies… Ετοιμαστείτε και ακολουθείστε.

Το Hashtag #propatwstinKriti είναι ανοιχτό για όλους. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε και να συμβάλετε στο να γίνουν γνωστές ακόμα περισσότερες τοποθεσίες της Κρήτης. Πώς? Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες με Hashtag #propatwstinKriti. Δείξτε μας τις αγαπημένες σας τοποθεσίες, παραδοσιακές εμπειρίες, ή παραδοσιακά προϊόντα που εμπιστεύεστε… Έτσι θα ανακαλύψουμε σωστά την Κρήτη και θα δείξουμε σε όλους τα πλεονεκτήματα που λαμβάνεις με το να ζεις στην ΚΡΗΤΗ.
Τον Σχεδιασμό της καμπάνιας για ακόμα μία φορά υπογράφει ο Μάρκος Σμυρνάκης. Ο ίδιος αποτελεί το βασικό πρόσωπο εξερευνητή της καμπάνιας, αφού είναι αυτός που θα εξερευνήσει και θα φωτογραφίσει τους νέους προορισμούς για εσάς. 





Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος

Νιώθω πολύ τυχερός που ζώ κι εργάζομαι στην Κρήτη. Οι υπέροχες εικόνες που αντικρίζω σε κάθε πεζοπορία που πραγματοποιώ, μου γεμίζουν τις μπαταρίες για να ανταπεξέλθω στην καθημερινότητα της πόλης. Αυτό είναι που θέλησα να μοιραστώ με το κοινό της στη σελίδα «χειροποίητες κατσούνες».

Έχουμε καταφέρει σήμερα η σελίδα να λειτουργεί ως μία κοινότητα ανθρώπων που αγαπούν την Κρητική παράδοση και τις Κρητικές ομορφιές, αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να τα προσαρμόσουν στην καθημερινότητα τους.

Η ανάδειξη της κρητικής παράδοσης, των άγριων τοπίων κι εμείς οι ίδιοι οι κρητικοί, είμαστε αυτοί που μπορούμε να φέρουμε την πραγματική ανάπτυξη στον τόπο μας… την Κρήτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα «4 Π» του επιτυχημένου πολιτικού!

Όσοι από εμάς διδαχτήκαμε το Μάρκετινγκ, είχαμε την ευκαιρία να βρούμε στον δρόμο μας τα «4 Π» (4 P's of Marketing), τα οποία αποτελούν το συστατικό επιτυχίας ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, μέσα από τον σχεδιασμό της σωστής στρατηγικής, η οποία στηρίζεται: 1) Στα χαρακτηριστικά του προϊόντος ή της υπηρεσίας (Product). 2) Στην τιμή (Price) του προϊόντος / υπηρεσίας. 3) Στη σωστή τοποθέτησή του στην αγορά (Place). 4) Στη σωστή προώθησή του (Promotion). Αναλύοντας τα πιο πάνω χαρακτηριστικά, ένας πολιτικός μπορεί εύκολα να διακρίνει τη

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΝΑΣ

Το σήμα κατατεθέν της Κρητικές παράδοσης και συγκεκριμένα οι "χειροποίητες κατσούνες, κρητικά μπαστούνια" είχαν την τιμητική τους στην τελευταία εκπομπή του ALPHA «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Την Κυριακή το μεσημέρι εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω σύνδεσης Skype ο Κρητικός "Digital Media Strategist" Μάρκος Σμυρνάκης. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν ο τρόπος της διαδικτυακής προώθησης της Κρητικής παράδοσης, αλλά και πως όλο αυτό βοηθάει στην συντήρηση της. Όπως ισχυρίζεται, σύγχρονες τεχνικές μάρκετινγκ είναι ικανές να δώσουν ξανά ζωή και να συστήσουν σε νέο κόσμο τις Κρητικές κατσούνες. Αυτό είναι και το όραμα. Η ένταξη ενός παγιωμένου προϊόντος και πάλι στην καθημερινότητα του ανθρώπου, πριν την εξαφάνιση του. Ένταξη... από όλες τις πλευρές, ξεκινώντας από το κίνητρο για την παραγωγή, αλλά και το ενδιαφέρον από νέους ανθρώπους όχι μόνο να μάθουν να τις χρησιμοποιούν , αλλά και να παράγουν το συγκεκριμένο προϊόν Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τεχνίτες πλέ...

Η L’Oréal «σπάει» την γυάλινη οροφή για τις γυναίκες επιστήμονες!

  Τα Ελληνικά Βραβεία L’ORÉAL–UNESCO εντάσσονται στο Διεθνές Πρόγραμμα L’ORÉAL-UNESCO Για τις Γυναίκες στην Επιστήμη, το όποιο αναγνωρίζει και υποστηρίζει διεθνώς γυναίκες επιστήμονες, με στόχο να τους δοθεί μεγαλύτερη αναγνώριση, να αναδειχθεί το ταλέντο τους και να εμπνεύσει περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με την επιστήμη. Με πίστη στην πεποίθηση ότι ο κόσμος χρειάζεται την επιστήμη και η επιστήμη χρειάζεται τις γυναίκες, το Ίδρυμα L’Oréal σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, προκηρύσσουν για 12η φορά στην Ελλάδα, την έναρξη των φετινών βραβείων, με τρία σημαντικά βραβεία αξίας 10.000€ έκαστο, που θα δοθούν σε γυναίκες επιστήμονες, οι οποίες απασχολούνται στους τομείς των Βιοεπιστημών, των Φυσικών Επιστημών, των Μαθηματικών και της Επιστήμης των Υπολογιστών. Τέλος, ως περαιτέρω επιβεβαίωση της παραπάνω δέσμευσης και του θετικού αντίκτυπου των Βραβείων στους δικαιούχους του, ανακοινώνεται ότι από το 2022 και έπειτα, τα βραβεία θα πραγματοποιούνται κάθ...

Freelancer: Τι σημαίνει επί της ουσίας η νέα πραγματικότητα εργασίας;

Γράφει η Αρετή Διαμαντή Freelancer: Από την e-food και άλλες εταιρείες που υιοθετούν ένα τέτοιο μοντέλο εργασίας προκύπτει το νέο ερώτημα. Συμφέρει άραγε να είναι κάποιος freelancer και κάτω από ποιες προϋποθέσεις; Σάλος δημιουργήθηκε με την πρόσφατη “ατυχή” διατύπωση της e-food σε μερίδα εργαζομένων της σε σχέση με το ενδεχόμενο να γίνουν freelancers αντί για μισθωτοί. Οι περισσότεροι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ενώ η εταιρεία έσπευσε να διαψεύσει και να μιλήσει για κακή επικοινωνία. Ωστόσο, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ατόμων που δεν γνωρίζουν καν τι σημαίνει το freelancing. Σε αυτή την περίπτωση, τι αλλάζει στον εργασιακό τομέα; Πρόκειται για μια αναβάθμιση της εργασιακής πραγματικότητας ή μήπως για μια επιδείνωση της ήδη ζοφερής πραγματικότητας; Η τεχνολογία συχνά έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα που δημιουργείται ανάμεσα στις διαφορετικές γενιές. Εδώ μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο; Freelancer: Τι συνεπάγεται για την καθημερινότητα ενός εργαζομένου; Αρχικά, πρόκειται για έναν αρκετά ευρύ όρο. Κ...

Ποια είναι τα βασικά προβλήματα στην ψυχολογία των εργαζομένων στον τουρισμό και πως μπορούν να βελτιωθούν;

Η Καλοκαιρινή τουριστική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει με πολλά προβλήματα να έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αλλά με τα περισσότερα να παραμένουν και να εξελίσσονται εσωτερικά στους κλάδους των Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα τελευταία περιστατικά που συνέβησαν σχετικά με το έγκαυμα του νεαρού στην Κρήτη, αλλά και τον νεαρό σερβιτόρο να σερβίρει εντός θαλάσσης σε beach bar στην Ρόδο, κάνουν πλέον ξεκάθαρο ότι δεν ακολουθείται, αλλά ούτε φαίνεται να υπάρχει σαφής οδηγία για τον ασφαλή τρόπο εργασίας κάθε εργαζομένου. Τελικά η εργασία στον Τουρισμό είναι επιλογή ή λύση ανάγκης για τους εργαζομένους του χώρου;  • Πόσο εύκολό είναι από μία αδρανής περίοδο του χειμώνα να προσαρμοστείς σε μία έντονη καθημερινότητα; • Πόσες είναι και πόσες θα έπρεπε να είναι οι ώρες εργασίας;  • Υπάρχει προσωπικός χρόνος;  • Τηρείται η σωστή διατροφή; Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και σε μια χώρα όπου αποτελείται από 6.000 νησιά, νησίδες και βραχονησίδες. Η ενασχόληση λοιπόν με τον...