Λίγα λόγια για το Blog και τις χρήσεις του

 
 
Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο που αφιερώνετε για το Blog μας. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι, από τις 8 Ιουνίου 2011, όπου αποτελεί την ημερομηνία εκτέλεσης της ιδέας μας, η επισκεψιμότητα σας είναι αρκετά μεγάλη.
 
Εμείς σας βεβαιώνουμε ότι, Κατά την λειτουργία του Μπλοκ, θα εστιάσουμε σε έρευνες και παράγοντες που αφορούν τις Δημόσιες Σχέσεις, την Επικοινωνία (εσωτερική- εξωτερική) και την Επιχειρηματικότητα. Επίσης από εδώ θα ενημερώνεστε για ειδήσεις κυρίως, Επικαιρότητας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος. Ειδήσεις δηλαδή που επεκτείνονται και επηρεάζουν την εφαρμογή των Στρατηγικών Δημοσίων Σχέσεων, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα τους.

Τις πηγές μας για τις ειδήσεις αποτελούν άλλοι διαδικτυακοί ιστό- τόποι, ωστόσο στις ειδήσεις που ανεβάζουμε υπάρχουν δικοί μας σχολιασμοί, οι οποίοι εστιάζουν στην καθοδήγηση της κοινής γνώμης, την εταιρική κοινωνική ευθύνη τον πολιτισμό και κατά συνέπεια στην διαχείριση της εικόνας, όπου αποτελεί κύριο μέλημα των Δημοσίων σχέσεων.
 Στόχο μας αποτελεί η δημιουργία επικοινωνιακού διαύλου ανάμεσα σε εμάς και όλους εσάς, έτσι ώστε να σας συμβουλέψουμε για το πρόβλημα Δημοσίων σχέσεων ή επικοινωνίας  που αντιμετωπίζετε. Οι στρατηγικές μας είναι μελετημένες, ενώ οι συμβουλές μας θα σας καθοδηγήσουν, στην άψογη εφαρμογή ενεργειών και εργαλείων για την σωστή- επαγγελματική επικοινωνία και προβολή του μηνύματος σας. 
Για όσους δεν γνωρίζετε τι είναι Δημόσιες σχέσεις και ποια η διαφορά τους από την Διαφήμιση, απλά ρωτήστε μας και εμείς θα φροντίσουμε να σας λύσουμε κάθε απορία σας. Μπορούμε επίσεις να αναλάβουμε την έρευνα για την εκπλήρωση των στόχων σας.

 

 Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το Blog?

  Δελτία Τύπου
Περιμένουμε τα δικά σας Δελτία Τύπου, που θα θέλατε να δείτε δημοσιευμένα στο Μπλοκ μας και στα κοινωνικά μας Δίκτυα. Παρακαλείσθε να σημειώνετε στο Θέμα την ένδειξη Δελτίο τύπου. Στείλτε μας το Δελτίο τύπου στο vimaprvima@gmail.com

  Προσωπικά Άρθρα
Έχετε την δυνατότητα να συντάξετε το δικό σας άρθρο με την προσωπική σας άποψη.
  Χορηγός Επικοινωνίας
Αναλαμβάνουμε επικοινωνιακές χορηγίες, προωθώντας στην εκδήλωσή σας.
Στείλτε μας την πρόταση σας στο vimaprvima@gmail.com
 


Πως Μπορώ να διαφημιστώ?  


Η διαφήμιση περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο (εικόνα επεξεργασμένη), ο οποίος παραπέμπει στην προσωπική σας σελίδα, ή στο προσωπικό σας Κοινωνικό Δίκτυο, ανάλογα την επιλογή σας!!!
Επίσης Δημιουργείται φάκελος Φωτογραφιών σας και του υλικού που σας ενδιαφέρει να προβληθεί, στο Facebook, το Twitter, και τοGoogle+ όπου διατηρούμε και ανανεώνουμε συχνά τα προφίλ μας.
 
Με εκτίμηση
Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων