Στην μνήμη του Βανταμ


Πριν λίγες ημέρες ενας αγαπημένος φίλος έφυγε από κοντά μας, γεμίζοντας θλίψη την οικογένεια του πρωτίστως και έπειτα όλους τους φίλους του! 


Ο Γιώργος Κουρίνος (Βανταμ) υπήρξε πάντα κοντά σε όποιον είχε ανάγκη. Πάντα πρώτος στις παρέες, στα γλέντια, στις χαρές. Ένα αγρίμι, ίσως για όσους δεν πρόλαβαν να τον γνωρίσουν. Για όλους εμάς ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, γεμάτος κέφι για την ζωή, πρόθυμος να τρέξει για όποιον του το ζητούσε. 

Σήμερα, η αγαπημένη του αδελφή Ειρήνη, τιμώντας την μνήμη του, ζητάει από όλους μας βοήθεια. Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook ανακοίνωσε την επιθυμία της, γνωστοποιώντας μας την ανάγκη που έχει ένας συνάνθρωπος μας. https://www.facebook.com/kroustaraki

«Θερμη παρακληση για να τιμήσουμε την μνήμη του ΒΑΝΤΑΜ. Χρειάζεται αίμα η γειτόνισσα που είχε ο αδερφός μου τοσο καιρο στην εντατική. Παρακαλω κοινοποιήστε και βοηθήστε με το αιμα σας. ΤΣΕΒΑ ΦΛΩΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ , ΜΕΘ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΈΛΕΙΟ... ΕΝΑ ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για την συμπαράσταση , την δύναμη και την αγάπη που δέχτηκα όλο αυτό το διάστημα... Ο ΒΑΝΤΑΜ δεν θα φύγει ποτέ από κοντά μας.. 1 μήνα τώρα περίμενα να συμβεί ένα θαύμα και να γίνει καλά ο αδερφός μ, όμως το θαυμα συνέβη όταν γεννήθηκε. Μας άφησε κληρονομιά το χαμόγελο του και τους άθλους του. Ένα ποτήρι με ρακί και ένα πιάτο με φαγητό στα τραπέζια μας αρκεί για να τον έχουμε πάντα δίπλα μας. Να χαμογελάτε και να βοηθάτε όποιον και όπως μπορείτε για να συνεχίσουμε το έργο του... Καλό παράδεισο αδερφέ μου..»

Όποιος μπορεί να δώσει αίμα για την ΤΣΕΒΑ ΦΛΩΡΑ του ΜΙΧΑΗΛ, ΜΕΘ, Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στη μνήμη του Γιώργου (Βανταμ)!