Παραδοσιακό γλέντι στο Αμαριανό

ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αμαριανού Πεδιάδος, σας προσκαλεί στην όμορφη και γραφική πλατεία του χωριού, την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011 και ώρα 21.30 μ.μ. Ελάτε να περάσουμε όλοι μαζί μια γνήσια κρητική βραδιά με παραδοσιακά φαγητά ψημένα στους ξυλόφουρνους του χωριού. 

Με αφορμή το πανηγύρι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα γιορτάσουμε στο χωριό μας, ανάβοντας τους Ξυλόφουρνους όλου του χωριού, για να φτιάξουν οι νοικοκυρές μας τα παραδοσιακά φαγητά και το φημισμένο εφτάζυμο ψωμί μας. Την ίδια ώρα οι νεαροί θα βρίσκονται στην πλατεία, για να στρώσουν την γραφική πλατεία, καθώς και την σκηνή πάνω στην παραδοσιακή στέρνα, όπου θα φιλοξενήσει το συγκρότημα του Κώστα Σαριδάκη. 

Στο γλέντι μας θα υπάρξει πολύ ωραίο φαγητό, πολύ καλή παραδοσιακή μουσική, χορός και το κέφι στα ύψη, από τους πιο νέους, μέχρι τους πιο μεγάλους. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν σε λαχειοφόρο κλήρωση για πολλά και ωραία δώρα. 

Σας περιμένουμε στο Αμαριανό (7 χιλιόμετρα έξω από το Καστέλι πεδιάδος), σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον, που δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι, όλοι οι κάτοικοι του χωριού, για όλους εσάς.Δημοσίευση: Μάρκος Σμυρνάκης