Η Jet2.com και Jet2holidays εγκαινίασαν νέες πτήσεις προς Κρήτη

Την έναρξη νέων, απευθείας πτήσεων από την Αγγλία προς την Κρήτη εγκαινίασαν η “Jet2Holidays” και η εκπρόσωπος εταιρεία της στην Ελλάδα “Avra Tours”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατά την άφιξη των δύο παρθενικών πτήσεων στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκη την περασμένη Κυριακή. 

Η υποδοχή των πτήσεων έγινε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου από τα στελέχη της “Avra Tours”. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων υπήρχαν και κρητικοί βρακοφόροι, οι οποίοι μοίρασαν στους ταξιδιώτες ατομικά δωράκια που περιείχαν τοπικά προϊόντα, μεγιστοποιώντας με αυτό το τρόπο την εμπειρία της διαμονής τους στο νησί. 

Η “Jet2Holidays” έχει προγραμματίσει 5 απευθείας πτήσεις με τ’ επιστροφής, ανά εβδομάδα. Από Birmingham κάθε Τετάρτη και Κυριακή, ενώ από Stansted κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή. Οι πρώτες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή, φέρνοντας στο κρητικό έδαφος τους πρώτους 360 Άγγλους. 

Αυτή η επένδυση αφορά τη καλοκαιρινή περίοδο του 2017 και στοχεύει στην αύξηση εισερχόμενου Αγγλικού τουρισμού, στα νησιά τόσο της Κρήτης όσο και της Ρόδου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις τη “Jet2.com” και της “Avra Tours”, η συχνότητα με την οποία παραγραμματίστηκαν οι πτήσεις charter, σε συνάρτηση με το μέγεθος των αεροσκαφών, υπολογίζεται ότι θα μεταφέρουν στα δύο προ-αναφερόμενα νησιά πάνω από 40.000 επιπλέον τουρίστες γι’ αυτό το καλοκαίρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου