Η Ελληνική Φιλοξενία Ταξιδεύει στο Παρίσι


Το Salon Mondial du tοurisme θα πραγματοποιηθεί 17 με 20 Μαρτίου στο Παρίσι. Εκεί θα πραγματοποιηθεί μια σειρά δραστηριοτήτων που θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες μελέτες και αναλύσεις που αφορούν τον τουρισμό. Επίσης όσοι θα παραβρεθούν θα απολαύσουν την εμπειρία να κάνουν ένα σύντομο ταξίδι σε διάφορους πολιτισμούς ανά τον κόσμο, αφού θα υπάρχουν περίπτερα από πολλές τις χώρες, προβάλλοντας η κάθε μία τα μηνύματα της. Από Ελλάδα, θα είναι εκεί το My Greek Friend το οποίο αποσκοπεί όχι μόνο στη προβολή της ομορφότερης χώρας του κόσμου, αλλά και στη προβολή της Ελληνικής φιλοξενίας.


Στόχος μας είναι, παρά τα οικονομικά και μεταναστευτικά προβλήματα που συνεχώς προβάλλονται στο εξωτερικό από το διεθνή τύπο, να υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλές ομορφιές και φιλόξενους κατοίκους. Η Αντιμετώπιση των μεταναστών στην Χώρα μας αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της “Ελληνικής Φιλοξενίας” υπο συγκεκριμένες βέβαια συνθήκες. Φανταστείτε πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει, όταν οι συνθήκες αυτές βελτιωθούν, όπως συνήθως συμβαίνει στον τουρισμό. Στο Salon mondial du tourisme μας δίνεται η ευκαιρία εκπροσωπώντας το My Greek Friend να τους δείξουμε μέσα σε λίγες μέρες ένα μέρος της Ελληνικής φιλοξενίας και να τους προσκαλέσου με σε ελληνικούς προορισμούς για να αποκτήσουν την πλήρη εμπειρία που μπορεί να έχει ένας επισκέπτης στην Ελλάδα.

Για την Ελλάδα το 2016 αναμένεται να αποτελέσει μια σπουδαία σε τουριστικό επίπεδο χρονιά, αφού Άγγλοι, Ρώσοι, Γερμανοί μας τραβάνε τους δείκτες επισκεψιμότητας προς τα επάνω σε όλες τις τουριστικές έρευνες. Για τη χώρα μας αυτό αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για να δείξουμε τι σημαίνει πραγματικά να είσαι Έλληνας.Επισκεφτείτε τη σελίδα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου