Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ “ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ” ΒΕΡΟΛΙΝΟ


Το ITB BERLIN θα πραγματοποιηθεί 9 με 13 Μαρτίου στο Βερολίνο. Εκεί θα πραγματοποιηθεί μια σειρά δραστηριοτήτων που θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες μελέτες και αναλύσεις που αφορούν τον τουρισμό. Επίσης όσοι θα παραβρεθούν εκεί θα έχουν τη εμπειρία να κάνουν ένα σύντομο ταξίδι σε διάφορους πολιτισμούς ανά τον κόσμο, αφού θα υπάρχουν περίπτερα από πολλές τις χώρες, προβάλλοντας η κάθε μία τη κουλτούρα της. Από Ελλάδα, θα είναι εκεί το My Greek Friend το οποίο αποσκοπεί όχι μόνο στη προβολή της ομορφότερης χώρας του κόσμου, αλλά και στη προβολή της Ελληνικής φιλοξενίας.

Στόχος μας είναι, παρά τα οικονομικά και μεταναστευτικά προβλήματα που συνεχώς προβάλλονται στο εξωτερικό από το διεθνή τύπο. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλές ομορφιές και φιλόξενους κατοίκους. Λαμβάνοντας υπόψη το κοινό αποτέλεσμα που συμφωνούν όλες οι ευρωπαϊκές τουριστικές έρευνες. Ότι πάρα την οικονομική κρίση της Ελλάδας η πλειονότητα των ερωτηθέντων παραμένει ανεπηρέαστη ως προς τη προτίμηση του ταξιδιωτικού τους προορισμού στη χώρα μας. Δίνεται έτσι λοιπόν η ευκαιρία στους εκπροσώπους από το My Greek Friend να δείξουν μέσα σε λίγες μέρες ένα μέρος της Ελληνικής φιλοξενίας, καθώς και να τους προσκαλέσουν στην Χώρα μας για την πλήρη εμπειρία που μπορεί να έχει ένας επισκέπτης στην Ελλάδα. 

 Για την Ελλάδα το 2016 αναμένεται να αποτελέσει μια σπουδαία σε τουριστικό επίπεδο χρονιά, αφού Άγγλοι, Ρώσοι, Γερμανοί μας τραβάνε τους δείκτες επισκεψιμότητας προς τα επάνω σε όλες τις τουριστικές έρευνες. Για τη χώρα μας αυτό αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για να δείξουμε τι σημαίνει πραγματικά να είσαι Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου