Η καρδιά του τουρισμού χτυπά το Μάρτιο στο Βερολίνο

ITB Berlin 2016

Από τις 9 μέχρι τις 12 Μαρτίου 2016, στο μεγαλύτερο τουριστικό συνέδριο στον κόσμο, κορυφαίοι διεθνείς ομιλητές, θα συζητήσουν γύρω από μία σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων η ψηφιοποιημένη τεχνολογία, η προσφυγική κρίση και η κλιματική αλλαγή.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΙΤΒ Berlin 2016, θα αναπτυχθεί ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τα ανθρωποειδή ρομπότ και τη χρησιμότητά τους στον τουρισμό, μέχρι το μείζον θέμα της μετανάστευσης και τις συμβουλές καριέρας για την επόμενη γενιά επαγγελματιών του χώρου. Από τις 9 μέχρι τις 12 Μαρτίου 2016, σε κύκλους συζητήσεων και διαλέξεων, οι ομιλητές θα καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμες προτάσεις και ιδέες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν μια πρώτη άποψη του προγράμματος, επισκεπτόμενοι τη σελίδαwww.itb-convention.com/program, ενώ ο πλήρης κατάλογος των ομιλητών θα ακολουθήσει στις αρχές του 2016. Για τους εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης ΙΤΒ του Βερολίνου, η πρόσβαση στο κορυφαίο think tank της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας είναι δωρεάν.

Στις 9 Μαρτίου οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με τη Μελλοντική Ημέρα (ITB Future Day), κατά την οποία θα εξετασθούν οι τάσεις και τα βασικά θέματα της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιοποίησης και του βιώσιμου τουρισμού. Το 2016, τα World Legacy Awards, που θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη χρονιά, θα απονεμηθούν από το National Geographic και την έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου.

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στην Ημέρα Φιλοξενίας (ITB Hospitality Day), θα γίνει η υποδοχή του «Mario», του νεότερου υπαλλήλου στο Ghent Marriott Hotel του Βελγίου, ο οποίος μιλά 19 γλώσσες. Πρόκειται για το πρώτο ανθρωποειδές ρομπότ εργασίας σε ξενοδοχείο. Την Παρασκευή, 11 Μαρτίου στην ημέρα Marketing και Διανομής (ΙΤΒ Marketing και Distribution), οι επισκέπτες της έκθεσης θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν ζωντανή επίδειξη του ρομπότ.

Από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου στις ημέρες Προορισμών (ITB Destination Days), τα θέματα που θα απασχολήσουν είναι το προσφυγικό και μεταναστευτικό, καθώς η εισροή των προσφύγων σε ολόκληρη την Ευρώπη δημιουργεί σημαντικές προκλήσεις για τουριστικούς προορισμούς, όπως η Τουρκία, η Ελλάδα, η Ιταλία και η Αυστρία.

Στις 9 Μαρτίου, στην Ημέρα για Νέους Επαγγελματίες (ITB Young Professionals Day), οι ομιλητές θα δώσουν πολύτιμες συμβουλές στην επόμενη γενιά των επαγγελματιών του τουρισμού. Στις 11 Μαρτίου στην Ημέρα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ITB CSR Day), θα μιλήσει ο Δρ Hans Joachim Schellnhuber, διευθυντής του Ινστιτούτου του Πότσνταμ για την Έρευνα των Κλιματικών Επιπτώσεων (PIK).

Πηγή: http://www.tour-market.gr/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου