Έκθεση Τρόφιμα – Ποτά – Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική & Ξενοδοχειακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Από Παρασκευή, 20/03/2015 μέχρι Κυριακή, 22/03/2015
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, Πρώην Βάση Γουρνών, Γούβες Ηρακλείου

Bartender? Barista? Επαγγελματίας στον τομέα του τομέα του τουρισμού και της εστίασης;

Τότε 20 ως 22 Μαρτίου σε περιμένουμε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου!

20 έως 22 Μαρτίου το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης γίνεται το κέντρο συνάντησης για τους επαγγελματίες του τουρισμού και της μαζικής εστίασης! Η Έκθεση Τρόφιμα – Ποτά – Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική & Ξενοδοχειακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός παίρνει νέα πνοή και μεταμορφώνεται στο εργαλείο δουλειάς που πάντα αναζητούσατε στην Κρήτη!

Barista Coffee Seminars, Bartender Cocktail Seminars και περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, Online Business Marketing, Social Media Marketing Seminar για την προώθηση της επιχείρησής μου εύκολα & γρήγορα με τη χρήση των Social Media και των ηλεκτρονικών μέσων και ακόμη περισσότερα!

Επίσης, πραγματοποιείται το 4ο Παγκρήτιο Forum Κρητικών Προϊόντων «Προώθηση κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής» 21-22 Μαρτίου στο ΔΕΚΚ σε διοργάνωση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων και τις Ενώσεις Ξενοδόχων της Κρήτης καθώς και υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Στην Έκθεση θα πραγματοποιηθούν και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως αφιέρωμα στα Παραδοσιακά Κρητικά Προϊόντακαι Coffee & Cocktail Seminars και Social Media Marketing Seminar “Προώθηση της επιχείρησής μου εύκολα & γρήγορα με τη χρήση των Social Media”.

Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 2772244 & στο info@alfaexpo.gr ή να μας βρείτε στο facebook ALFAEXPO και θα χαρούμε να βοηθήσουμε να βρούμε μαζί το χώρο σας στην επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου