Καλοκαιρινές απολαύσεις!!!

Απο τον Μάρκο Σμυρνάκη

Διανύουμε το καλοκαίρι του 2013. Για κάποιους αυτό είναι καλό και για κάποιους άλλους όχι. Ωστόσο εμείς από εδώ θα παροτρύνουμε τα άτομα της πρώτης κατηγορίας να συνεχίσουν να βρίσκουν τρόπους ώστε να περνούν καλά. Ενώ τα άτομα που ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία, να βρουν τρόπους έτσι ώστε κι αυτά να περάσουν τέλεια.

Το καλοκαίρι, όπως και να το δει κάποιος, έχει σίγουρα πολλά περισσότερα να προσφέρει, απ’ ότι ο χειμώνας! Οι τρόποι ψυχαγωγίας ποικίλουν ανάλογα τα γούστα καθ’ ενός.

· Θαλάσσια σπόρ, κολύμβηση
· Εκδρομές, εξερευνήσεις, Ορειβασία
· Ποδηλασία
· Πολιτιστικές εκδηλώσεις
· Νυχτερινή ζωή
· Θέατρα, Συναυλίες.


Υπάρχει άραγε κανείς που να μην του αρέσει κάτι από τα παραπάνω? Δεν νομίζω. Την ίδια στιγμή όμως, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που απεχθάνονται το καλοκαίρι λόγο ζέστης, ή γιατί απλά δεν έχουν δοκιμάσει να κάνουν κάτι από τα παραπάνω.


Τα θαλάσσια σπορ, αποτελούν φυσικά καλύτερο τρόπο ψύξης, απ’ ότι τα κλιματιστικά. Οπότε τολμήστε το. Αφήστε που μπορούν εκτός από το να μας δροσίσουν, να μας ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να μπορέσετε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Κάποια από αυτά, banana, jet ski, surfing, ιστιοπλοΐα, polo, Bunging jumping, καταδύσεις, κλπ. Εσείς απλά διαλέγεται το βαθμό δυσκολίας που θέλετε να ξεπεράσετε.


Μπορείτε να κάνετε άφοβα εξορμήσεις ανακαλύπτοντας πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν, όπως ψάρεμα, φωτογραφίσεις, εξερευνήσεις φυσικών τοπίων, και γνωριμίες με νέες κουλτούρες. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και camping να σας φιλοξενήσουν.


Για τους ποδηλάτες τι καλύτερο από ποδηλατο-βόλτες χωρίς βαριά ρούχα, νερά στους δρόμου και βροχές… λίγο υπομονή με τους πεζούς και η βόλτα σας θα είναι πολύ αναζωογονητική.


Για τους Λάτρεις των πολιτιστικών εκδηλώσεων, οι συναυλίες και τα θέατρα έχουν ήδη ξεκινήσει τις περιοδείες τους στην επαρχία. Οπότε το μόνο που πρέπει να κάνουν, είναι να ενημερώνετε σωστά. Αξίζει σε αυτό το σημείο να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους διοργανωτές, που καταφέρνουν να μας ψυχαγωγήσουν με τόσο χαμηλές τιμές, η ακόμα και με δωρεάν είσοδο.


Μετά την ανάγνωση του κειμένου, ελπίζω να έδωσα ερεθίσματα για νέες δραστηριότητες σ’ αυτούς που αποτελούν ενεργά μέλη του καλοκαιριού. Ενώ από την άλλη πλευρά να έδωσα κίνητρα σε αυτούς που λόγο ζέστης προτιμούν να μείνουν κλεισμένοι μέσα.

Σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα οποία δεν αναγράφονται εδώ. Απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία των παραπάνω, αποτελεί η καλή παρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου