Φεστιβάλ τεχνών και πολιτισμού, με καταγωγή από την Κρήτη

Το «Φεστιβαλάκι» είναι ένα σύγχρονο φεστιβάλ τεχνών και πολιτισμού με καταγωγή από την Κρήτη και το πρώτο φεστιβάλ που δημιουργείται με την ενεργή συμμετοχή του κοινού. Στο πλαίσιο λοιπόν της έκθεσης ζωγραφικής – εικαστικών του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν έργα καλλιτεχνών (Κρητικών ή μη) που εμπνέονται θεματικά από την Κρήτη.

Αν ασχολείσαι λοιπόν με την ζωγραφική, εμπνέεσαι από την Κρήτη και θέλεις να παρουσιάσεις την δουλειά σου στο φεστιβαλάΚι, δεν έχεις παρά να στείλεις το έργο σου σε φωτογραφία υψηλής ανάλυσης στο info@festivalaki.gr με κοινοποίηση στο info@freevox.gr μέχρι τις 10 Ιουλίου 2013.
Κάθε συμμετοχή μπορεί να περιλαμβάνει δύο προτάσεις έργων με μέγιστες διαστάσεις 1x1 (προαιρετικά με την συνοδεία μικρού κειμένου). Παρότι η έκθεση αφορά ζωγραφικά έργα μην διστάσετε να μας στείλλετε το έργο σας ακόμα και αν αυτό αφορά κάποιο άλλο πεδίο τέχνης - με την προυπόθεση όμως ότι σχετίζεται με την Κρήτη - και ίσως καταφέρουμε να το εντάξουμε στην έκθεση. Κάθε συμμετοχή πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από τα προσωπικά στοιχεία (όνομα, πόλη, επάγγελμα) και τα στοιχεία επικοινωνίας του συμμετέχοντα καθώς και διαστάσεις, τίτλο και τεχνοτροπία του έργου.

Οι καλλιτέχνες τα έργα των οποίων θα επιλεχθούν να εκτεθούν θα ενημερωθούν εγκαίρως τηλεφωνικά προκειμένου να αποστείλλουν το έργο τους «αμπαλαρισμένο» μέχρι τις 20/7 σε συγκεκριμένη διεύθυνση. Ενώ οι επιστροφές των έργων (εφόσον ο καλλιτέχνης μένει εκτος Ηρακλείου) θα γίνουν με έξοδα της παραγωγής του φεστιβάλ αμέσως μετά τη λήξη διεξαγωγής του. Όλοι οι καλλιτέχνες τα έργα των οποίων θα επιλεχθούν προς έκθεση στις διοργανώσεις της Κρήτης και της Αθήνας θα έχουν δωρεάν είσοδο στο φεστιβάλ (διπλή πρόσκληση) ενώ τα έργα τους θα προβληθούν κατόπιν του φεστιβάλ τόσο στο site όσο και στα social media του φεστιβάλ.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Τα πνευματικά δικαιώματα των έργων που θα λάβουν μέρος στην έκθεση ανήκουν αποκλειστικά στον δημιουργό τους, ο οποίος ωστόσο παραχωρεί το δικαίωμα έκθεσης των έργων του – πάντοτε με συνοδεία του ονοματεπώνυμου του - στο φεστιβάλ και τα μέσα προβολής του (πχ site, social media βιντεοσκόπηση της έκθεσης στο πλαίσιο της ευρύτερης βιντεοσκόπησης του φεστιβάλ κλπ) Με την αποστολή της συμμετοχής του ο διαγωνιζόμενος αποδέχεται αυτόματα και απόλυτα τους όρους συμετοχής, σύμφωνα με την παρούσα προκήρυξη.

ENGLISH SHORT BRIEFING

If you are a painter whose artworks are inspired by Crete you can exhibit your work in our festival by sending your artwork at info@festivalaki.gr, initially in a high resolution image along with your personal data and as long as your artwork is selected to be exhibited we will contact you for further details.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου