Πάνω από 1 εκ. δολάρια η βοήθεια ομογενών στους Έλληνες που δοκιμάζονται…


Οι ομογενείς έχουν προσφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια σε φορείς της Ελλάδας για να συνδράμουν τους Έλληνες, που δοκιμάζονται

Από τότε που ξέσπασε η κρίση στην Ελλάδα πολλές από τις εκδηλώσεις των ομογενειακών οργανώσεων της Αυστραλίας έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.


Στόχος τους η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση διαφόρων φορέων που προσφέρουν φιλανθρωπικές υπηρεσίες σε δοκιμαζόμενους Έλληνες.

Την περασμένη εβδομάδα η ΑΧΕΠΑ οργάνωσε εκδήλωση, σε παραλιακή τοποθεσία της Μελβούρνης, όπου συγκέντρωσε 32.000 για την ενίσχυση της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» που δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης και υποσιτισμού, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς.

Εξάλλου για την ενίσχυση της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» το νεοσύστατο τμήμα Αχιλλέας Νο. 24, των νέων της ΑΧΕΠΑ Βικτωρίας συγκέντρωσε άλλες τρεις χιλιάδες δολάρια.
Την ίδια στιγμή και η Ένωση Θεσσαλονικέων «Ο Λευκός Πύργος» συγκέντρωσε 4.000 δολάρια για το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Συνολικά όμως οι ομογενείς της Αυστραλίας έχουν προσφέρει τον τελευταίο χρόνο πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια σε φορείς της Ελλάδας για να συνδράμουν συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται.Πηγή: ana-mpa 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου