"Έκθεση Κρητικού τύπου"

Από Σάββατο, 02/02/2013 μέχρι Κυριακή, 24/02/2013.
Βασιλική του Αγίου Μάρκου, Πλατεία Λιονταριών,
Ηράκλειο
 
Ελεύθερη είσοδος
 
Η "Παγκρήτια Δημοσιογραφική Ένωση Μ.Μ.Ε", διοργανώνει στο Ηράκλειο από τις 2 έως τις 24 του Φεβρουαρίου 2013 εκδηλώσεις αφιερωμένες στον έντυπο Κρητικό τύπο και τον έντυπο τύπο Κρητικών Σωματείων.


Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί "Έκθεση Κρητικού τύπου" στην αίθουσα της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου,στο Ηράκλειο. Η έκθεση αυτή θα είναι υπό την αιγίδα της "Περιφέρειας Κρήτης" και με την συνεργασία και υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.
Η έκθεση έχει την γενική ονομασία "Ο έντυπος τύπος της Κρήτης από το δίσκο της Φαιστού έως και σήμερα" και αποτελεί σταθμό για την ιστορία της δημοσιογραφίας και της προσφοράς των ανθρώπων της στην ιδιαίτερη πατρίδα μας την Κρήτη.
Την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης στις 2 Φεβρουαρίου του 2013 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με εκλεκτούς ομιλητές με θέμα "Ο Τύπος και η προσφορά του στην Κρήτη" και θα υπάρξει συζήτηση, όπου θα τεθούν και προβληματισμοί που απασχολούν σήμερα την εκδοτική προσπάθεια, και τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε.
Πριν την λήξη της ημερίδας, θα γίνει προβολή ταινίας από το "Αρχείο Κρήτης" των Γιώργου και Ηρώς Σγουράκη με θέμα "Ο Τύπος της Κρήτης από την αρχαιότητα έως και σήμερα".
Την Κυριακή 3 Φεβρουάριου 2013 και ώρα 10:30 πραγματοποιείται εκδήλωση για την Κοπή της Βασιλόπιτας στο Πλοίο των Μινωικών Γραμμών που θα βρίσκεται στο Λιμάνι του Ηρακλείου.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου