Δεντροφύτευση στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ανακοινώνεται η ΑΝΑΒΟΛΗ της δράσης δεντροφύτευσης αυτή την Κυριακή 25/11. Δυστυχώς, λόγω των παρατεταμένων βροχοπτώσεων, το έδαφος κρίθηκε ακατάλληλο για φύτευση. 
Η βροχή μας τα έκανε λάσπη! Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για νέα ημερομηνία.Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις αναμένονται για την Κυριακή 25/11/2012. Συνεπώς, αφήστε τα αδιάβροχα στο σπίτι, φορέστε το χαμόγελό σας κι ελάτε μαζί μας στις 11:00 το πρωί βορείως της παραλιακής λεωφόρου Ηρακλείου μετά τον Καράβολα (απέναντι από το Talos Plaza).Δεντροφυτεύουμε μαζί με το Δήμο Ηρακλείου και το Super Radio 90,4.

Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι στην περιβαλλοντική δράση προς όφελος της πόλης μας, για να ομορφίνουμε ακόμη περισσότερο το παραλιακό της μέτωπο. Πάρτε μαζί σας, όσοι έχετε στο σπίτι σας, από ένα σκαπτικό εργαλείο και ελάτε να αλλάξουμε προς το καλύτερο το Ηράκλειο.
Αν δεν έχετε, μπορείτε να δανειστείτε από αυτά που θα υπάρχουν στο σημείο της δεντροφύτευσης. Εκατοντάδες φυτά μας περιμένουν για να τα "βάλουμε στη θέση τους". Το υπαίθριο Δημοτικό Parking θα είναι δωρεάν, για τη διευκόλυνση της μετακίνησής μας. Από το σημείο της δενδροφύτευσης θα εκπέμπει ζωντανά o ραδιοφωνικός σταθμός Super 90,4, οπότε αναμένουμε να επικρατεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα. Στους συμμετέχοντες θα υπάρχει μικρό κέρασμα αλλά καλό είναι να κρατάμε και το δικό μας κολατσιό.


Απαραίτητος εξοπλισμός; Ρούχα εργασίας, σκαπτικό εργαλείο, καπέλο, μπουκάλι νερό. Η συμμετοχή κρίνεται κατάλληλη για όλες τις ηλικίες!

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή 25/11 στις 11:00 το πρωί. Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου