U. Όλα για σένα
Μεταβείτε στον διαδικτυακό ιστότοπο του U πατώντας πάνω στην εικόνα αριστερά.

 Το ηλεκτρονικό κατάστημα
www.you.gr, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Δεκέμβριο του 2006, ως επιχειρησιακή μονάδα της Info Quest Technologies, ενώ σήμερα υποστηρίζεται από την εταιρεία Quest Online ΑΕ, που ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Tο you.gr ακολουθεί μία συστηματική πορεία δυναμικής ανάπτυξης, με στόχο να προσφέρει μία συνολικά υψηλού επιπέδου εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης, σε όσους επιλέγουν τις ηλεκτρονικές αγορές, μέσα από:
 
  • Την ανάπτυξη μίας σύγχρονης πλατφόρμας e-shopping με προηγμένη λειτουργικότητα και ταχύτητα, που κάνουν την πλοήγηση και την αγορά μια ευχάριστη και γρήγορη ακόμα και για μη έμπειρους χρήστες ηλεκτρονικών αγορών
  • Την υλοποίηση των αυστηρότερων standards και τεχνολογιών που διέπουν το e-commerce διεθνώς, ώστε να εξασφαλίζεται απόλυτα η ασφάλεια των συναλλαγών
  • Την παροχή μίας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων τεχνολογίας και καθημερινής χρήσης, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές
  • Το συνεχή εμπλουτισμό της προϊοντικής γκάμας με περισσότερα μοντέλα σε περισσότερες κατηγορίες.
  • Την ακριβή και πλήρη αναφορά των χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων κάθε προϊόντος, για την ορθή καθοδήγηση του χρήστη κατά την επιλογή.
  • Την παροχή πολλαπλών επιλογών παράδοσης και πληρωμής, ώστε να επιλέγεται κάθε φορά η πλέον συμφέρουσα
  • Την αναλυτική ενημέρωση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αγοράς, μέχρι και την παραλαβή του προϊόντος
  • Τη λειτουργία call center για τηλεφωνικές παραγγελίες, πληροφορίες και ενημέρωση (801 801 9000)
  • Την συνεργασία με επιλεγμένα Καταστήματα που λειτουργούν ως σημεία εξυπηρέτησης, παραλαβής και υποστήριξης.
Την ποιότητα και την αξιοπιστία που εγγυάται ο Όμιλος Quest, που επί 30 και πλέον χρόνια εξυπηρετεί με συνέπεια τους έλληνες καταναλωτές και επιχειρήσεις. Όχι τυχαία το
www.you.gr απολαμβάνει πολλές «5*» αστέρων αξιολογήσεις από ικανοποιημένους πελάτες στα σχετικά sites αξιολόγησης ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Τι θα βρείτε στο You.gr
Το ηλεκτρονικό κατάστημα
www.you.gr προσφέρει επώνυμα & «φρέσκα» προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, σε μεγάλη ποικιλία που εξασφαλίζεται χάρη στην στενή συνεργασία της Quest Online με την Info Quest Technologies, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη πύλη μεταφοράς τεχνολογίας στην ελληνική αγορά, διατηρώντας απευθείας σχέσεις με τους κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές. Ο πελάτης του you.gr είναι σίγουρος, ότι όλα τα προϊόντα ανήκουν στις πιο πρόσφατες σειρές των κατασκευαστών και διατίθενται στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές με την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας, χωρίς να κινδυνεύει να επιλέξει προϊόν stock ή χωρίς τοπική υποστήριξη.

Επιπρόσθετα, το
www.you.gr εμπλουτίζεται σταδιακά με πλήθος νέων προϊόντων καθημερινής χρήσης και life style, τα οποία ταιριάζουν στο προφίλ του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή. Σήμερα ο πελάτης του you.gr μπορεί να επιλέξει, πλέον των προϊόντων τεχνολογίας, από μία μεγάλη ποικιλία από ρολόγια χειρός, ειδών προσωπικής φροντίδας και μικροσυσκευών ενώ οι κατηγορίες εμπλουτίζονται συνεχώς.
To you.gr στο τηλέφωνο
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών του
www.you.grμία ομάδα έμπειρων στελεχών βρίσκονται καθημερινά στη γραμμή 801 801 9000 (χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο) για να εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε χρειαστεί, από την διευθέτηση μίας τηλεφωνικής παραγγελίας, την παροχή συμβουλών πριν την αγορά και τη διαμόρφωση μίας ειδικής πρότασης, έως την εξυπηρέτηση σε θέματα παραδόσεων και κλήσεων για τεχνικούς.


Το Δίκτυο Συνεργατών του
www.you.gr
To www.you.gr έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών, οι οποίοι λειτουργούν σε στενή συνεργασία με την Quest Online υποστηρίζοντας τις κατά τόπους αγορές με προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες, λειτουργώντας παράλληλα ως σημεία παραλαβής παραγγελιών που έχουν τοποθετηθεί στο www.you.gr (Pick up points). Κορμό του δικτύου αποτελούν τα Καταστήματα U, στα οποία o ιδιώτης, ο ελεύθερος επαγγελματίας και ο επιχειρηματίας μπορεί να βρει έναν αξιόπιστο Σύμβουλο Τεχνολογίας, που θα τον καθοδηγήσει στις επιλογές του, θα επιλύσει άρτια κάθε τεχνικό θέμα - από την επισκευή και την αναβάθμιση, μέχρι την εγκατάσταση μιας εφαρμογής και την εκπαίδευση - και θα προτείνει και υλοποιήσει ολοκληρωμένες λύσεις αναδιοργάνωσης και εξοικονόμησης κόστους, εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης.Γιατί
www.you.gr

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων
Ανταγωνιστικές τιμές
Ευκολία, φιλικότητα και ταχύτητα
Πολλαπλές επιλογές παράδοσης και πληρωμής
Αναλυτική Ενημέρωση σε όλα τα στάδια της παραγγελίας και παραλαβής
Ασφάλεια συναλλαγών
Προηγμένη υποστήριξη
Αξιοπιστία
Εγγύηση ποιότητας Ομίλου Quest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου