Σεμινάρια Εκπαιδευτικών στο Καλλιτεχνικό εργαστήρι LaCulturela

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι Laculturela και η Σύμβουλος Αγωγής και Εκπαίδευσης Ελένη Γαρυφαλάκη εγκαινιάζουν έναν κύκλο επιμορφωτικών συναντήσεων για εκπαιδευτικούς προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες αφορούν στη θεώρηση της νοημοσύνης, στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και στην απελευθέρωση της φαντασίας των παιδιών.

Τα σεμινάρια αυτά εστιάζουν στην εφαρμογή της πολλαπλής νοημοσύνης στη σχολική τάξη και ενθαρρύνουν τη δημιουργία διδακτικών δραστηριοτήτων ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μαθητή.

Τα σεμι
νάρια θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα στο χώρο του LaCulturela, Ταξιάρχου Μαρκοπούλου 29 και ώρες 12.00-13.30. Στο τέλος του κύκλου σεμιναρίων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον οι συμμετέχοντες έχουν παρακολουθήσει το σύνολο των διδακτικών ωρών.

Πρώτη συνάντηση, Σάββατο 13 Οκτωβρίου. Κόστος: 15 ευρώ/συνάντηση ή 100 ευρώ για το σύνολο των συναντήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο info@laculturela.gr ή στο 6932906157 begin_of_the_skype_highlighting 6932906157 end_of_the_skype_highlighting.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου