Πάρε-Δώσε , Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης

Το περιοδικό + DESING και το GROOPIO.COM διοργανώνουν στις 3 και 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ το 1ο Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης «Πάρε- δώσε».
Εάν ανήκεις στην  ελληνική δημιουργική κοινότητα και θες να δεις την ιδέα σου να γίνεται πραγματικότητα, ανέβασε την καμπάνια σου στο Groopio.com μέχρι τις 29 Οκτωβρίου και πάρε μέρος στο 1ο Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης «Πάρε- δώσε», που θα πραγματοποιηθεί στο HUB EVENTS το Σάββατο  3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Η ιδέα που θα «κερδίσει» το κοινό του φεστιβάλ, θα κερδίσει και τη χρηματοδότησή της!

Δες πόσο απλό είναι:
Βημα 1ο
Είσαι γραφίστας, φωτογράφος, video artist, κομιξάς, web designer, βιομηχανικός σχεδιαστής με μια καλή ιδέα στα σκαριά, που δεν ξέρεις πώς να την χρηματοδοτήσεις; Τότε προχώρα άφοβα στο 2ο βήμα!
Βημα 2Ο
Μπες στο www.groopio.com και παρουσίασε αναλυτικά την ιδέα σου, καθώς και τον οικονομικό σου στόχο.  Θυμίσου, απλά, ότι θα πρέπει να έχεις ανεβάσει την καμπάνια σου μέχρι τις 29 Οκτωβρίου και μην ξεχάσεις να αναφέρεις στον τίτλο της την ένδειξη: « Πάρε- δώσε».
Βημα 3Ο
Έλα στο  HUB EVENT στις 3 και 4 Νοεμβρίου,  παρουσίασε με ελκυστικό τρόπο την ιδέα σου στο κοινό και πείσε το να την ψηφίσει. Ο «εκλεκτός» του κοινού θα κερδίσει όσα χρήματα συγκεντρώθηκαν για να πραγματοποιήσει την ιδέα του! Όσο για τους υπόλοιπους, μην απελπίζεστε μπορείτε να συνεχίσετε την προσπάθειά σας στην πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα crowdfunding στην Ελλάδα, στο www.groopio.com.
 
Πώς λειτουργεί το Φεστιβάλ «Πάρε- δώσε»;
To «Πάρε- δώσε» παρέχει στον κάθε συμμετέχοντα το δικό του stand, το οποίο μπορεί να «διακοσμήσει» όπως ο ίδιος επιθυμεί και από το οποίο θα παρουσιάσει την ιδέα του στο κοινό. Κάθε stand διαθέτει μία κάλπη, στην οποία το κοινό ψηφίζει με μάρκες την ιδέα που του άρεσε περισσότερο. Κάθε μάρκα αντιστοιχεί σε 1 ευρώ και αγοράζονται από το κοινό κατά την είσοδό τους στο χώρο του event. Η ιδέα με τις περισσότερες ψήφους κερδίσει όσα χρήματα συγκεντρώθηκαν για την πραγματοποίησή της.
 
Location: ΤΗΕ HUB EVENTS ,Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα (http://www.thehubevents.gr )
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 και ΚΥΡΙΑΚΗ  3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 17: 00 – 22:00
Δηλώσεις συμμετοχής: Ανέβασε την καμπάνια σου στο www.groopio.com με την ένδειξη στον τίτλο της «Για το Πάρε- δώσε».
Περισσότερες πληροφορίες  :
 Ειρηναίος Φιλιππίδης
Mail: info@groopio.com
Τηλεφωνο : 6974999233
Twitter: @groopio
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου