Ειδική προβολή στον Κινηματογραφο Τεχνόπολις

Την Κυριακή 14/10/2012 και η ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ειδική προβολή σε αίθουσα του Τεχνόπολις. Όταν μιλάμε για ειδική προβολή, αυτό σημαίνει ότι το κοινό δεν θα χρειαστεί να αγοράσει εισιτήρια, αλλά να διαθέσει τρόφιμα, τα οποία στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Η διανομή θα γίνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Μαλβαζία.
Η ταινία ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3, αποτελεί απλά την αρχή των Ειδικών προβολών. Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθούν κι άλλες τέτοιες προβολές, εφόσον υπάρχει ανταπόκριση.
 
"Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι στην επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτής της εκδήλωσης.
Να σημειώσουμε επίσης ότι αυτή η εφαρμογή αποτελεί μια στρατηγική Δημοσίων Σχέσεων, η οποία αυξάνει το κοινωνικό προφίλ του Τεχνόπολις. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία".


 Η ταινία: ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3
Περίληψη
Ενα από τα πιο πετυχημένα franchise της DreamWorks επιστρέφει, και σε 3D, για μια ακόμα ξεκαρδιστική περιπέτεια, έχοντας αυτήν τη φορά την υπογραφή και του Νόα Μπάουμπαχ («Ο Απίθανος Κύριος Φοξ») στο σενάριο.
 
Υπόθεση
Η γνωστή και μη εξαιρετέα παλιοπαρέα του Ζωολογικού Κήπου, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να φτάσει... (πού αλλού;) στη Νέα Υόρκη!!! Ο Αλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λεμούρια, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι ανεκδιήγητοι, αλλά τρισχαριτωμένοι, τζέιμς μποντικού ύφους Πιγκουίνοι!!! Ετσι, όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη,: ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο, μάλιστα, οι φίλοι μας φτιάχνουν στα μέτρα τους, δηλαδή σε στιλ Μαδαγασκάρης! Στο κατόπι τους βρίσκεται η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου