Τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, μέσα από το σπίτι σας


Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από το σπίτι σας. Κάνετε ένα κλίκ αριστερά στην εικόνα.

 
 
Λίγα λόγια για την εταιρεία, απο τους ιδρυτές.
 
Η airtickets.gr®, πρωτοπόρος στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2000 και υπήρξε η πρώτη ταξιδιωτική επιχείρηση στην Ελλάδα που ουσιαστικά επένδυσε στο online travel.


Έχοντας ολοκληρώσει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η airtickets.gr® σήμερα είναι ταυτόσημη της αναζήτησης αεροπορικού εισιτηρίου και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής τουριστικής αγοράς ως η No1 ταξιδιωτική επιχείρηση σε πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων (σύμφωνα με στοιχεία της IATA).
Συνδυάζοντας τεχνολογική υπεροχή, μεγάλη προϊοντική βάση, ιδιαίτερα πελατοκεντρική προσέγγιση και εκτεταμένη εμπειρία και εξειδίκευση, το airtickets.gr® αποτελεί το μεγαλύτερο εξειδικευμένο ελληνικό site κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με περισσότερες από 60.000 επισκέψεις ημερησίως. Η airtickets.gr® θα συνεχίσει να επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής, υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, διατηρώντας πάντοτε ως βασικό στόχο την απρόσκοπτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.
Η airtickets.gr® δραστηριοποιείται σε τέσσερις ακόμη μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αγγλίας, της Πολωνίας, της Τουρκίας και της Ρωσίας.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου