Χάρισε ζωή η 59χρονη που δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή

παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η απόφαση της Οικογένειας μιας 65 χρονης, όπου με τα το θάνατο της 65 χρονης, δώρισαν κάποια όργανα της με αποτέλεσμα να μείνουν στην ζωή δύο άλλοι συνάνθρωποι μας.
 
Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε τραυματιστεί σοβαρά στον Κούλε, ενώ περπατούσε με συντροφιά το σκύλο της - Επιχείρηση για τη μεταφορά των οργάνων της στήθηκε τη νύχτα.
 
Έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή της η 59χρονη Σέρβα, μητέρα δύο παιδιών, που είχε πέσει στους κυματοθραύστες του λιμενοβραχίονα, ενώ είχε πάει για περίπατο με το σκύλο της. Ήταν μάλιστα ο σκύλος που κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή διερχόμενου ζευγαριού και να εντοπιστεί η τραυματισμένη γυναίκα.


Όπως είπε στους δημοσιογράφους ο γιατρος της Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Κώστας Χαχλιούτης." Η 59χρονη, δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη αυτή με αποτέλεσμα να "φύγει", δίνοντας όμως ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας, χάρη στη δωρεά των οργάνων της όπως αποφάσισε η οικογένειά της".

Η αερογέφυρα ζωής, στήθηκε αργά χθες το βράδυ στο Βενιζέλειο, όπου τέσσερις ομάδες γιατρών και μια από αυτές από το Ωνάσειο πήγαν για τη λήψη της καρδιάς, του ήπατος, των νεφρών, αλλά και των κερατοειδών.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε επιτυχώς τα ξημερώματα.


πηγή:cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου