-40% σε online παραγγελίες πίτσας Domino, στους αναγνώστες μαςΠεινάσατε?
θέλετε να φάτε γρήγορα και φτηνά, χωρίς να ταλαιπωρείστε? Παραγγείλετε πίτσα μέσα από το Banner του Domino στον Blog μας και κερδίστε μέχρι και 40% έκπτωση.


Λίγα Λόγια απο τους ιδρυτές:
 
Η Anatron Food Services A.E. είναι Master Franchisee της Domino's Pizza Inc. Ηνωμένων Πολιτειών για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία. Ιδρύθηκε το 1995 και σήμερα έχει περισσότερα από 70 σημεία πώλησης στην και μια υπερσύγχρονη μονάδας παραγωγής ζύμης και logistics στο πάρκο ΒΙΟ.ΠΑ 'Ανω Λιοσίων στην Αθήνα.


 
Ο κύκλος εργασιών της Anatron Food Services ξεπερνά τα €22 εκατομμύρια και αναπτύσσεται τα τελευταία πέντε χρόνια με διψήφια ποσοστά ετησίως . Απασχολεί δε, περισσότερα από 650 άτομα με μέση ηλικία κάτω των 30 ετών. Στις αρχές του 2009 άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Πάφο της Κύπρου και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα καταστήματα στην υπόλοιπη χώρα. Το πρώτο κατάστημα στην Σόφια της Βουλγαρίας άνοιξε το Δεκέμβριο του 2010 και συνολικά ήδη υπάρχουν 3 καταστήματα.
 
Στόχος της εταιρείας είναι η διατήρηση του υψηλού ρυθμού ανάπτυξης, όπως και η επέκταση της αλυσίδας στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας όπου δεν έχει παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου