Έκθεση κειμηλίων Μικρασιατών στα Χανιά

Η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Χανίων, «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ», στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης, για τα ενενήντα χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922, οργανώνει για ολόκληρο τον μήνα Σεπτέμβριο, στην Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, έκθεση ενθυμημάτων από την Μικρά Ασία.

Παρακαλούνται οι Μικρασιάτες και οι φίλοι τους, οι οποίοι έχουν στην διάθεση τους ανάλογο υλικό, να το διαθέσουν για τον εμπλουτισμό του ήδη υπάρχοντος, έχοντας υπ’ όψη τους ότι το υλικό θα είναι προστατευμένο και με την αναγραφή του ιδιοκτήτη του .


Επίσης, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 το βράδυ, στην Κεντρική Εκδήλωση των συνδιοργανωτών, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, θα τιμηθούν υπερήλικες Μικρασιάτες.

Για πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε μέχρι την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου με τα μέλη του Δ. Σ. της Αδελφότητας :

Πρόεδρο κα. Στέλλα Γκοζάνη – Χαριτάκη 6972227065
Αντιπρόεδρο κ. Κυριάκο Μπαλή 6942434680
Γραμματέα κ. Δημήτρη Αναγνωστόπουλο 6973321909

Σημειώνεται, ότι τις φετινές εκδηλώσεις εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος διοργανώνουν η Π.Ε. Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου, η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος και η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Χανίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ».

Πηγή: flashnews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου