Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο "Θέατρο των Αγρών"

Ηράκλειο, Θέατρο των Αγρών

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μας υποδέχεται στο Θέατρο των Αγρών, όπου στις 8 Αυγούστου θα δώσει το καλοκαιρινό του ραντεβού με το κοινό του Ηρακλείου.
Στον απόηχο των πολύ επιτυχημένων παραστάσεων του στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και μετά την χειμερινή του περιοδεία που τον ταξίδεψε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία.
Παρέα με τέσσερις κορυφαίους μουσικούς και έχοντας στη βαλίτσα του την πρόσφατη κυκλοφορία του διπλού live cd με τίτλο «Γυάλινος Κόσμος» και της συλλογής «Συγκομιδή», που περιέχει όλους τους προσωπικούς του δίσκους από το 1997 ως σήμερα, παρουσιάζει ένα καινούριο, χορταστικό και όπως πάντα προσεγμένο πρόγραμμα.
Η συναυλία θα περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και επιλογές από τραγούδια άλλων δημιουργών, αρκετά εκ των οποίων θα ακουστούν για πρώτη φορά, ενώ η ‘φρέσκια’ απόδοση των τραγουδιών, παιγμένα από αυτή την ιδιαίτερη μπάντα, θα χαρίσει μία ξεχωριστή αίσθηση.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και η ώρα έναρξης είναι στις 22:00.
Τιμή εισιτηρίου 12 € (Γενική Είσοδος) / Προπώληση εισιτηρίων ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ οδός 1821 αρ 10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου