"Το μήλο" στον Άγιο Νικόλαο

Το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012, παρουσιάζεται στον Προαύλιο Χώρο του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, η κωμωδία "Το μήλο" του Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλο σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.

Παίζουν: Ναταλία ∆ραγούμη και Θανασης Τσαλταμπάσης

"Το Μήλο" είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία με θέμα τις σημερινές σχέσεις ανδρών γυναικών… ένα θέμα επίκαιρο όσο ποτέ με χιούμορ, συγκίνηση, τρυφερότητα και πολλές ανατροπές.


Ο Γιάννης (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι δημόσιος υπάλληλος και θα είναι ευχαριστημένος αν γίνει υποδιευθυντής σε δεκαπέντε χρόνια. Η Σοφία (Ναταλία Δραγούμη) είναι φιλόδοξο στέλεχος καναλιού και θέλει να γίνει διευθύντρια αν όχι καναλάρχις…χτες!

Ο Γιάννης αναζητεί μια γυναίκα που δεν την ενδιαφέρουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του άντρα, ούτε το σπίτι ούτε το αυτοκίνητό του, και δεν γράφει στο κούτελο είμαι απελπισμένη γιατί πάτησα τα 30, παντρέψου με!

Η Σοφία θέλει ο άντρας της να είναι καθαρόαιμο αρσενικό, ψηλός, ωραίος, γυμνασμένος, πλούσιος, δυναμικός, μα πάνω από όλα, τρελά ερωτευμένος μαζί της, αφοσιωμένος σαν σκλάβος στην κυρία του… Υπάρχει ποτέ περίπτωση αυτοί οι δύο άνθρωποι να δαγκώσουν "το μήλο"…, να παντρευτούν, να κάνουν οικογένεια και να ευτυχήσουν;

Είπαμε ότι η ζωή έχει χιούμορ, αλλά τόσο τρελό πια…;

πηγή:  http://cretevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου