Ραδιομαραθώνιος Αγάπης UNICEF

Αν ταξιδέψουμε νοερά, οι περισσότεροι από εμάς θα θυμηθούμε ότι δεν ήταν πάντα ευχάριστη η διαδικασία του εμβολιασμού... αυτό που αγνοούσαμε τότε, αλλά γνωρίζουμε σήμερα, είναι ότι λίγα δυσάρεστα δευτερόλεπτα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στο θάνατο και τη ζωή.

Περισσότερα από 19 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο μένουν απροστάτευτα λόγω έλλειψης εμβολίων. Η λύση είναι απλή και φθηνή, ο πλήρης εμβολιασμός τους, που κοστίζει στις φτωχές χώρες περίπου 20 ευρώ.
Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF για την υποστήριξη των προγραμμάτων εμβολιασμού των παιδιών πραγματοποιεί μεγάλο Ραδιομαραθώνιο, ώστε να σωθούν χιλιάδες παιδικές ζωές.

Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, ακόμα και αυτή τη δύσκολη για κάθε οικογένεια περίοδο, για να βοηθήσουμε τα παιδιά που δεν έχουν ευθύνη για το παρόν τους και αγωνίζονται για να έχουν μέλλον, σε κάθε σημείο του πλανήτη μας.

Πως μπορείτε να στηρίξετε το έργο της UNICEF για τα παιδιά:

Καλώντας το Τηλέφωνο Προσφορών του Ραδιομαραθώνιου 801 500 12345 (από σταθερό τηλέφωνο στο οποίο απαντά άνθρωπος της UNICEF).

Δωρεές με SMS: στείλτε κενό μήνυμα στο 54234 (χρέωση 1,23ευρώ με το ΦΠΑ) - ισχύει έως και την Κυριακή 8 Απριλίου.

Από σταθερό ΟΤΕ: Καλέστε 901 11 17 17 17 (αυτόματη χρέωση 3,68ευρώ με το ΦΠΑ) ανά κλήση.

Μέσω internet: στο www.unicef.gr

Οποιαδήποτε δωρεά, μικρή ή μεγάλη, βοηθάει στην προστασία των παιδιών από τις ασθένειες που απειλούν τη ζωή τους και το μέλλον τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου