Δώρα αγάπης για το πάσχα

Επιλέξτε σήμερα, μοναδικά και ποιοτικά δώρα, μέσα από τη νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή 2012 και στηρίξτε με τον τρόπο αυτό το έργο της UNICEF για τα παιδιά.


Θα βρείτε ξεχωριστές λαμπάδες σε ιδιαίτερα σχέδια και υπέροχα χρώματα. Δώρα και λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, διακοσμητικά αυγά σε νέα αποκλειστικά σχέδια για τη UNICEF, παιχνίδια, κούπες, κεριά. Μια πλούσια συλλογή από πασχαλιάτικες και ανοιξιάτικες κάρτες γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια για να πλαισιώσετε τις ευχές σας προς στους αγαπημένους σας, παιδικές κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια στη βάφτιση ή το γάμο.Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων UNICEF βοηθούν τα παιδιά όλου του κόσμου να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν. Με τη βοήθειά σας η UNICEF σε όλο τον κόσμο, κάνει καλύτερη τη ζωή των παιδιών. Εμβόλια, φάρμακα, φαγητό, καθαρό νερό, σχολικό υλικό, είναι μερικά από τα είδη που με την υποστήριξή σας προσφέρουμε στα παιδιά.

Για τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες καλέστε στο 801 500 12345 και θα εξυπηρετηθείτε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ή στο 210 72 55 555 από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή. Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε μέσω της ιστοσελίδας μας www.unicef.gr. Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα ή τα περίπτερα UNICEF, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη (Ηράκλειο & Χανιά).


Δημοσίευση: Μάρκος Σμυρνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου