Η ΕΘΟΑΝ ευχαριστεί....

Έχουν περάσει ήδη δύο εβδομάδες από την τελευταία μας παράσταση της «Αυλής των θαυμάτων». Όπως έπειτα από κάθε μας έργο, έτσι και αυτή τη φορά ήρθε η στιγμή του απολογισμού. Μία στιγμή με ανάμεικτα συναισθήματα. Η πληρότητα και η ευχαρίστηση που νιώθουμε όλοι μας, δεν μπορούν παρά να μπολιαστούν με το συναίσθημα της λύπης για κάτι που τέλειωσε. Ευτυχώς, πάντα υπάρχει και το συναίσθημα της ανυπομονησίας και της προσμονής για κάτι που θα αρχίσει.
Πρωτύτερα όμως πρέπει σαν ομάδα να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μας και βοήθησαν για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που όλοι είδατε.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση. Το κοινό του Αγίου Νικολάου για άλλη μια φορά αγκάλιασε τη δουλειά μας, αυτή τη φορά τολμούμε να πούμε με το παραπάνω, και γέμισε την αίθουσα του REX και στις 8 παραστάσεις που δόθηκαν.
Ευχαριστούμε τον ακούραστο σκηνοθέτη της ομάδας Γιάννη Ξανθογεώργη. Στα σχεδόν 30 χρόνια προσφοράς του στην ομάδα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι κινείται όχι σε ερασιτεχνικό, αλλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Στην «Αυλή των θαυμάτων» η σκηνοθεσία του ήταν ένα «κέντημα»!
Ευχαριστούμε το σκηνογράφο και ενδυματολόγο της ομάδας Μανώλη Σγουρό. Τα σκηνικά της παράστασης ήταν σημείο αναφοράς και όλοι όσοι σχολίασαν το αποτέλεσμα δήλωναν έκπληκτοι με το σκηνικό που σχεδίασε και επιμελήθηκε ο Μανώλης.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στα παρασκήνια. Μπορεί να μην εμφανίζονται στη σκηνή για να λάβουν και αυτοί μέρος του χειροκροτήματος, αλλά η παρουσία τους είναι απαραίτητη και η βοήθειά τους σημαντικότατη. Τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Μιχάλης Μασσάρος και τη μουσική ο Χρήστος Ευαγγελινάκης. Στον ήχο ήταν ο Στέφανος Πατεράκης. Το σκηνικό κατασκευάστηκε από τον Γιάννη Περουλιό και ζωγραφίστηκε από την Ειρήνη Μπολανάκη. Στο υποβολείο ήταν η Μαρία Γιαννικάκη και η Μαριάννα Καμπανού. Το μακιγιάζ έκαναν η Δέσποινα Κερούλη και η Αλίκη Σπίθα - Μυλωνά, ενώ τις κομμώσεις επιμελήθηκε η Γεωργία Θραψανιώτη. Διευθυντής σκηνής ήταν ο Ιωσήφ Νικηφόρος.
Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδιάς όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που διαφημίστηκαν στο πρόγραμμα της παράστασης. Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, ο κόσμος απέδειξε ότι θέλει να ενισχύσει τη θεατρική ομάδα της πόλης του και να την στηρίξει οικονομικά, αφού τα μοναδικά μας έσοδα είναι οι εισπράξεις των εισιτηρίων και οι χορηγίες από τις διαφημίσεις στο πρόγραμμα. Ευχαριστούμε ακόμη το ζαχαροπλαστείο ΠΕΡΦΕΚΤ, που μας προσέφερε μία όμορφη τούρτα για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια της ΕΘΟΑΝ.
Ευχαριστούμε πολύ την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ που πάντα μας στηρίζει και δημοσιεύει όλα μας τα κείμενα και τις ανακοινώσεις.
Ευχαριστούμε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΛΑΤΩ 103.3 fm & Dizzy fm 96.9 για τις συνεντεύξεις που δώσαμε και την προβολή του διαφημιστικού μας σποτ.
Ακόμη, ευχαριστούμε όλες τις ιστοσελίδες και τα ιστολόγια (blogs) της περιοχής για την προβολή που μας έκαναν.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγίου Νικολάου και ιδιαίτερα τον ΠΑΟΔΑΝ, που μας παραχώρησε το κινηματοθέατρο REX για τις πρόβες και τις παραστάσεις μας.
Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τον Γερμανό ευρωβουλευτή Γιώργο Χατζημαρκάκη για την τιμητική πρόσκληση που μας έκανε, να παρουσιάσουμε την «Αυλή των θαυμάτων» σε αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες. Είναι για μας μεγάλη τιμή να εκπροσωπήσουμε τον Άγιο Νικόλαο στην πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Ραντεβού το χειμώνα με τη νέα μας παράσταση!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΟΑΝ

Δημοσίευση: Βογιατζάκη Δέσποινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου